Kundeuttalelser

Dette mener noen av våre kunder om oss

Kundeuttalelser

Dette mener noen av våre kunder om oss

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på webtjenester og synlighet på nett.

«En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite.

Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!»

«Jeg gir Fredrikstad Webdesign og Knut Hunderi topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging! Kommer til å anbefale deg varmt videre til hele mitt nettverk.»

«Vi hadde behov for en ny grafisk profil og nettside til Scheibler Advokatfirma. Fredrikstad Webdesign leverte til våre forventninger, og vel så det. Takk for et godt samarbeid!»

Fredrikstad Webdesign har vært helt gull å samarbeide med over lenger tid, spesielt for oss som har mest lyst til å drive med det vi kan best! FW gir oss en bekymringsfri hverdag på internett.

«Jeg må si at dere er effektive og gjør en grundig jobb, samt at dere kan dette med søkemotoroptimalisering og Google Ads. Fra 2018 til 2019 økte vi med 20%. Kjempefornøyd!»

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

«Vi er veldig fornøyde med Fredrikstad Webdesign. De er kunnskapsrike, effektive og flinke til å følge opp»

«Takk til Fredrikstad Webdesign for ny nettside til Logistikkforeningen. De er veldig løsningsorinterte og har god oppfølging etter at nettsiden ble levert. Anbefales!»

Rivers.Global trengte nye nettsider, og valget falt på disse guttæne. Raske og kreative for å finne de beste løsningene!

«Fredrikstad Webdesign har ikke bare gitt oss et utrolig flott nettsted, men kundeservicen er upåklagelig. Vi opplevde at de jobbet både raskt og effektivt, og resultatet ble mye bedre enn vi kunne forestille oss. Vi har følt oss trygge og ivaretatt hele veien under prosessen – og vil derfor gi vår vår varmeste anbefaling til Fredrikstad Webdesign»

«Viking Volley Cup har valgt Fredrikstad Webdesign som samarbeidspartner for etablering av hjemmeside. Det viktigste for oss i startfasen var å komme opp raskt, med en godt fungerende side. I en oppstartfase vil det alltid bli en god del justeringer, og det er spesielt på dette område vil vil berømme FW for meget god respons. Både etablering, og alle ønskede justeringer har blitt håndtert raskt og nøyaktig. Vi er meget fornøyd, og har fått gode tilbakemeldinger fra brukerne på vår hjemmeside.»

«Vi er stålende fornøyd med løsning av vårt oppdrag! Spesielt vil vi fremheve hvordan den grafiske delen ble løst. Den vitner om en god forståelse om vårt produkt. Både prosessen forut, underveis og oppfølging i ettertid har vært svært profesjonell. Vi vil trygt anbefale Fredrikstad Webdesign!»

«Jeg er veldig fornøyd med den servicen og kompetansen Fredrikstad Webdesign har å tilby. Jeg fikk ny nettside med nettbutikk på få dager, og de har vært hjelpsomme og tilgjengelige til alle døgnets tider. Raske svar og gode løsninger. Jeg vil anbefale alle til å bruke dem hvis de ønsker ny nettside/nettbutikk.»

Fantastisk samarbeid under utvikling av nettbutikken til BeerGear. Knut hos Fredrikstad Webdesign var alltid tilgjengelig og lett å samarbeide med! Anbefales!

Knall webløsning og utrolig god oppfølging! Anbefaler Fredrikstad Webdesign på det sterkeste.

Fredrikstad Webdesign er svært profesjonelle. Vi har fått all den hjelpet vi har ønsket oss og mer til. De var særdeles dyktige og kreative. Tett oppfølging og topp service enten det er tidlig eller sent. Vi kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign.

Profesjonell, engasjert og ikke minst en tilgjengelig leverandør av hjemmesider, i tillegg til et godt grafisk øye. Vi er strålende fornøyde med resultatet og kan med glede anbefale Knut Hunderi og Fredrikstad Webdesign til andre.

Vi er stolte over vår nye hjemmeside, og kjempefornøyde med innsatsen til og samarbeidet med Fredrikstad webdesign! Knut skjønte umiddelbart hvor vi ville og hva vi likte, og viste stort engasjement, fleksibilitet og tålmodighet.

I am so happy that we had the chance to collaborate with Knut at Fredrikstad Webesign. We really like the result, and the process was quick, creative and efficient. Thanks, Knut!

Svært dyktig. Anbefales!

Hurtige tilbakemeldinger, gode innspill og tekniske løsninger. Holder hva de lover og enda mer. Anbefales!

Jeg har fått veldig god hjelp av Fredrikstad Webdesign til å lage nettbutikk. Jeg hadde ikke peiling og møtte en person som hadde oversikt over alt som jeg trengte. Det var helt nødvendig for meg å få innspill og råd underveis og at de var der når jeg trengte hjelp. Anbefaler andre å ta kontakt med Fredrikstad Webdesign.

Fredrikstad Wedesign AS står definitivt til 5 stjerner! Alltid service innstilte, behjelpelige og ved godt humør. Leverer gode løsninger, og hverdagslige oppdatering rettes oftest innen få timer, eller avtalt tid. Anbefales på det sterkeste.

Glimrende kundeservice og god evne til å sette seg inn i bedriftens ønsker. Anbefales på det sterkeste!

Veldig dyktig webutvikler. Kan anbefales!

Meget god service og vår kontakt var/er både rask og løsningsorientert. Sammen kom vi fram til et ønsket oppsett og ved hjelp av Fredrikstad Webdesign fikk vi en ny hjemmeside som vi er strålende fornøyd med og som vi håper vi gi gode resultater framover. Vi har all grunn til å anbefale FW til andre!

Når vi i Stiftelsen fyrlykta skulle lage en ny hjemmeside var vi opptatt av at siden skulle være lett å navigere i, godt design og at vi var avhengig av god suport fra utvikler av vår nye hjemmeside. Gjennom vårt sammarbeid med Fredrikstad Webdesign har vi opplevd en stor evne og vilje til å sette seg inn i hva vi ønsket, pluss kunsten å vise oss hvilke nye muligheter vi kunne få ved forskjellige løsninger som vi ikke viste ekstisterte. Dette har medført at vår nye hjemmeside har blitt et viktig hjelpemiddel i vår virksomhet.

Vi er imponert over den gode og tette oppfølgingen vi har fått og får, og vi er svært fornøyd med resultatet og vi vet at vi er i trygge hender når det gjelder fremtidige utvidelser og endringer. Vi Kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign og Knut Hunderi!

Dyktig. Spesielt imponert over den gode og tette oppfølgingen. Kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign og Knut Hunderi!

Utrolig profesjonell og kompetent, og fantastisk serviceminded. Anbefales på det sterkeste!

Veldig fornøyd med samarbeid! Fine løsninger og veldig mottakelig for kundens ønsker.

Dyktig, effektiv og serviceminded. Anbefales!

Knall bra service, god og trygg oppfølging av din hjemmeside! Svært dyktig og har god forståelse på hva man ønsker til en webside! Anbefales på det sterkeste!

Brettspillshop og Fredrikstad Webdesign har hatt et lengre samarbeid nå i startfasen av nettbutikken og oppsettet rundt dette. Det Knut er veldig god på er å samle sammen det kreative med det praktiske. Slik at hvis man kanskje ikke har alle brikkene på plass, så hjelper han deg med å lete til man finner en løsning alle er strålende fornøyd med. Vi kommer i hvertfall til å fortsette dette samarbeidet i lang tid framover ettersom dette er en kar som innehar kunnskap, meninger og ikke minst seriøsitet som hører med i en slik prosess. Alle burde ha Fredrikstad Webdesign ved sin side i det de skal i gang med nettbutikk, nettside eller bare freshe opp litt ting.

Noen av våre kunder