Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Google Ads Visuell identitet

Oppdraget

Aberia trengte en ny, optimalisert nettside med et rent design. Den nye nettsiden skal presentere budskapet og tjenestene de tilbyr på en god måte. De ønsket også å gjøre det enklere for de som ønsker å være familiehjem eller beredskapshjem å kunne ta kontakt.

Scroll for å lese mer
Aberia hovedbilde

Løsningen

Den nye nettsiden til Aberia er basert på WordPress med et stilrent, responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser. Nettsiden får frem budskapet deres tydelig og har informasjon lett tilgjengelig for barn, unge, voksne og familier. Vi har optimalisert nettsiden opp mot søkemotorer, slik at de kommer høyt opp i søkeresultater og er lett tilgjengelig for de som er interessert i deres tjenester.

Besøk den nye nettsiden på www.aberia.no.

Aberia tjenesteside mobil
Aberia forside pc

Om Aberia

Aberia er et norsk firma som jobber med helse, omsorg og barnevern i Norge og Sverige. De leverer tjenester til barn, unge, voksne og familier på oppdrag fra offentlig sektor. Les mer om Aberia her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg