Aberia.

Oppdraget.

Aberia trengte en ny, optimalisert hjemmeside med et rent design. Den nye hjemmesiden skal presentere budskapet og tjenestene de tilbyr på en god måte. De ønsket også å gjøre det enklere for de som ønsker å være familiehjem eller beredskapshjem å kunne ta kontakt.

Løsningen.

Den nye hjemmesiden til Aberia er basert på WordPress med et stilrent, responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser. Hjemmesiden får frem budskapet deres tydelig og har informasjon lett tilgjengelig for barn, unge, voksne og familier. Vi har optimalisert hjemmesiden opp mot søkemotorer, slik at de kommer høyt opp i søkeresultater og er lett tilgjengelig for de som er interessert i deres tjenester.

Besøk den nye hjemmesiden på www.aberia.no.

Om Aberia.

Aberia er et norsk firma som jobber med helse, omsorg og barnevern i Norge og Sverige. De leverer tjenester til barn, unge, voksne og familier på oppdrag fra offentlig sektor.

Knut Hunderi

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg