Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Innhold Google Ads Strategi

Oppdraget

Addero kontaktet oss med et ønske om en brukervennlig og oversiktlig nettside for å promotere informasjon om bedriften og tjenestene de tilbyr. Den nye nettsiden skal primært rettes mot små bedrifter som kontinuerlig jakter på resultatforbedringer, forenklinger og vekst på grunnlag av et solid ført regnskap.

Vi bistår også med søkemotoroptimalisering og innholdsproduksjon slik at de blir mer synlig på nett. 

Nettsiden skal bidra til å forsterke merkevaren til Addero og derav nå ut til flere mennesker som kan ta del i tjenestene som tilbys.

Scroll for å lese mer
Addero hovedbilde pc og mobil

Løsningen

Den nye hjemmesiden ble lansert i 2020 på www.addero.no. Nettsiden er i konstant utvikling når det gjelder utseende, design og funksjonalitet.

På hovedsiden får man god oversikt over tjenestene som tilbys, og det er enkelt for både eksisterende og nye kunder å klikke seg frem på hjemmesiden.

Nettsiden har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at nettsiden fungerer sømløst på alle enheter.

Besøk nettsiden på addero.no

addero underside mobil
Addero underside pc

Om Addero

Addero er et autorisert regnskapsførerselskap med kontor i Gamlebyen i Fredrikstad. Målet er å fremstå som en attraktiv og foretrukket samarbeidspartner for næringslivet i Fredrikstad. Denne bedriften har høyt fokus på å skape merverdi og strekker seg langt for å ivareta kundene sine.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg