Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Visuell identitet

Oppdraget

Advokathuset Justisia AS ønsket et moderne og stilren nettside. De ønsket også at den skulle se like bra ut på alle skjermer og at den skulle være enkel å navigere for å raskt få frem hva de tilbyr. 

De ønsket også å finpusse logo. Vi fikk da i oppdrag å beholde eksisterende symbol, men endre navn, farge og font. 

Scroll for å lese mer
Justisia hovedbilde

Løsningen

Den nye nettsiden til Advokathuset Justisia er basert på publiseringsverktøyet WordPress. Designet er moderne, stilrent og responsivt, det vil si at det automatisk tilpasser seg skjermstørrelsen for å se like bra ut på små som på store flater.

Vi har lagt stor vekt på brukervennlighet og navigasjon, ved å presentere tjenester og kontaktinformasjon direkte på forsiden. Det er dermed superenkelt å finne frem til innholdet man leter etter.

Til den nye logoen hentet vi inspirasjon fra kundens eksisterende logo. Kunden ønsket å beholde symbolet, men vi måtte endre navn, farge og font.

Den nye visuelle identiteten, som i hovedsak består av farger og fonter, dannet grunnlaget for utseendet på den nye hjemmesiden og logoen.

Basert på den visuelle profilen designet vi også visittkort og brevark for kunden.

Besøk nettsiden på www.advokatjustisia.no.

Justisia underside mobil
Justisia underside pc
Advokathuset Justisia
Advokathuset Justisia
Advokathuset Justisia

Kundeuttalelse

- Vi er stolte over vår nye hjemmeside, og kjempefornøyde med innsatsen til og samarbeidet med Fredrikstad webdesign! Knut skjønte umiddelbart hvor vi ville og hva vi likte, og viste stort engasjement, fleksibilitet og tålmodighet.

Om Advokathuset Justisia

Advokathuset Justisia AS i Sarpsborg er et kontorfellesskap bestående av Fru Justisia – din advokathjelp AS og Advokatfirma Winsvold AS.

I Advokathuset Justisia skal det være kvalitet på alt som leveres. De har erfaring og oppdatert kunnskap på områdene de arbeider med, og de vil ha klarhet i deres tale og skrift.

I tillegg til ordinær advokatvirksomhet, tilbyr de mekling av rettslige konflikter ved sertifisert advokatmekler.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg