Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Visuell identitet Google Ads

Oppdraget

Agenda Regnskap AS kom til oss med ønske om en ny logo, grafisk profil og ny nettside for å bli bedre representert på internett samt økt synlighet i søkemotorer.
Logoen og den grafiske profilen måtte være unik og lett gjenkjennelig samtidig som nettsiden måtte være stilren, effektiv og svært enkel for besøkende å forstå.

Scroll for å lese mer
Ny nettside til Agenda Regnskap AS

Løsningen

For å sikre god effektivitet og rask lansering av den nye nettsiden tok vi utgangspunkt i innholdet på den gamle nettsiden. Sammen med kunden kom vi fram til en enkel og stilren logo som også er gjenkjennelig, så vel som ny font og fargepalett. De forskjellige fargene i logosymbolet går igjen som en rød tråd på alle undersidene og tjenestesider. I etterkant oppdaterte vi bilder og tekster som kunden overarbeidet og oversendte.

Agenda Regnskap sin nye nettside er basert på skreddersøm i WordPress. Det er blitt lagt stort fokus på tjenestene de tilbyr, samt at det skal være svært enkelt å ta kontakt.

Besøk nettsiden på www.agenda-regnskap.no.

Ny nettside til Agenda Regnskap AS
Ny nettside til Agenda Regnskap AS
Ny logo til Agenda Regnskap AS
Annonsering for Agenda Renskap AS
Annonsering for Agenda Renskap AS

Kundeuttalelse

Dyktige og profesjonelle folk med høy kompetanse. De svarer alltid raskt og lytter til kundens behov. Vi er meget fornøyd med samarbeidet. Anbefales!

Om Agenda Regnskap AS

Agenda Regnskap AS leverer tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Selskapet ble etablert i 2004 og består av erfarne og kompetente medarbeidere.

Agenda Regnskap AS er autorisert av Finanstilsynet og medlem av Regnskap Norge. Dette sikrer høy grad av kvalitet på utførte tjenester.

Les mer om Agenda Regnskap her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Lukas Zürcher

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Lukas. Jeg er grafisk designer og logomaker i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg