Arena Bardufoss.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Målselv kommune kom til oss med behov for en ny nettside til prosjektet Arena Bardufoss.

Gjennom Arena Bardufoss er målet til Rustahøgda å tiltrekke organisert aktivitet og turist- og næringsvirksomhet ved å presentere omliggende tilbud innen overnatting, service, attraksjoner og idrettsanlegg.

Den nye nettsiden skal primært fungere som en nettportal, og presentere de ulike aktørene og kommende arrangementer i området.

Løsningen.

Arena Bardufoss sine nye nettsider ble lansert i september 2018 på arenabardufoss.no.

Vi valgte WordPress som rammeverk og lagde en dynamisk hovedside, som automatisk viser kommende arrangementer sortert etter dato. Fra hovedsiden kan man enkelt navigere seg videre til kategoriserte undersider som presenterer aktørene i området.

Nettsidene har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Sidene er raske og laster på 0.9 sekunder. Testen er utført her fra en server lokalisert i Tyskland.

Besøk nettsiden på arenabardufoss.no.

Om Arena Bardufoss.

Arena Bardufoss er en portal for kraftsenteret Rustahøgda i Målselv kommune, hvor det er samlet en rekke aktører innen idrett, kultur, utdanning og næringsliv. Disse aktørene er Bardufosstun, Bardufoss ungdomsskole, Polarbadet/Bardufosshallen, BOIF/Bardufoss storhall, Næringshage Nord og Bardufoss Høgtun videregående skole.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg