Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Strategi Facebook Ads Google Ads Nettbutikk

Oppdraget

Båtbua i Fredrikstad har vært en oppdragsgiver for oss i Fredrikstad Webdesign AS i en årrekke.

Det hele startet med at Båtbua ønsket en moderne nettbutikk for å presentere bedriften og vise produktene de solgte i sin fysiske butikk i Fredrikstad sentrum.

I starten av 2018 ønsket de å videreutvikle nettsiden for å åpne for nettsalg.

Scroll for å lese mer
Båtbua hovedbilde

Løsningen

Den første utgaven av de nye nettsidene til Båtbua ble lansert helt tilbake i 2013. Nettsiden ble bygget med WordPress og presenterte bedriften.

To år senere, i 2015, ble nettsidene videreutviklet og ga Båtbua muligheten til å vise produktene de solgte i butikken sin. Dette var første steg i utviklingen av det som etterhvert skulle bli en fullverdig nettbutikk.

I starten av 2018 åpnet Båtbua sin nettbutikk basert på Woocommerce. Nettbutikken bruker Bambora Online Checkout som betalingsløsning.

I forbindelse med lansering av nettbutikk i 2018 har vi hjulpet Båtbua med oppsett av Google Ads.

Ved hjelp av søkeannonser og Shopping-annonsering har Båtbua 6-doblet omsetningen på nett fra 2018 til 2019.

Besøk nettbutikken på www.batbua.no.

Båtbua butikkbilde mobil
Båtbua butikkbilde pc

Kundeuttalelse

- Jeg må si dere er effektive og gjør en grundig jobb, samt at dere kan dette med søkermotoroptimalisering og Google Ads. Fra 2019 til 2020 økte vi med 50%. Kjempe fornøyd!

Om Båtbua

Båtbua er totalleverandør av båtutstyr til både privat- og bedriftskunder. De har som mål å levere båtutstyr til folket til markedets beste priser! 

Båtbua er med det en av distriktets eldste båtutstyrforretninger. Båtbua har et omfattende og bredt utvalg av båtutstyr som leveres til private båteiere, marinaer og båtbyggerier.

De er også totalleverandører av batterier til bil, båt, industri etc. De importerer batteriene selv og har derfor konkurransedyktige priser. Les mer om Båtbua her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Victor Lopez

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Victor Lopez og jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg