Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Nettbutikk Strategi

Oppdraget

Vi ble kontaktet av Haakon i 2014 da han trengte en nettside for å promotere BootyBuilder. Siden den tid har bootybuilder.com gjennomgått flere re-designs og blir i dag kontinuerlig utviklet for å møte dagens krav.

Scroll for å lese mer

Løsningen

Den har gjennomgått flere oppgraderinger og i dag er nettsiden kun på engelsk grunnet den store internasjonale oppmerksomheten. I desember 2018 gjorde vi en større redesign av nettsiden i forbindelse med lansering av nye produkter.

Nettsiden er basert på WordPress og har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Nettsiden er godt integrert med sosiale medier for ekstra synlighet.
Fra hovedsiden kan man enkelt navigere seg videre for å lese mer om BootyBuilder, se bilder og video.

Siden er raske og laster på 0.6 sekunder. Testen er utført her fra en server lokalisert i Tyskland.

Besøk nettsiden på bootybuilder.com.

Bootybuilder arrangementside PC

Kundeuttalelse

- Knall webløsning og utrolig god oppfølging! Anbefaler Fredrikstad Webdesign på det sterkeste.

Om BootyBuilder

BootyBuilder er en ny og innovativ treningsmaskin oppfunnet av Haakon Larsen fra Fredrikstad. BootyBuilder har fått internasjonal anerkjennelse for sitt geniale design og benyttes av treningssentre over hele verden. Les mer om BootyBuilder her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Victor Lopez

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Victor Lopez og jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg