Café Hanco.

Utførte tjenester.

Besøk nettsiden

Oppdraget.

Café Hanco kontaktet oss med et ønske om en brukervennlig og oversiktlig nettside for å promotere seg selv og tjenestene de tilbyr. 

Den nye nettsiden skal primært rettes mot unge mennesker som av en eller annen grunn har droppet ut av skolen eller står utenfor arbeidslivet. Nettsiden skal bidra til å forsterke merkevaren til Café Hanco og derav nå ut til flere mennesker som kan ta del i tjenestene som tilbys.

Løsningen.

Café Hanco sin nye nettside ble lansert i begynnelsen av 2021. Nettsiden er i konstant utvikling når det gjelder utseende, design og funksjonalitet.

Den nye nettsiden har stort fokus på enkel og brukervennlig navigasjon, samt et rent og pent design. Det skal være svært enkelt å få oversikt over konseptet til Café Hanco og det er enkelt for både eksisterende og nye ungdommer å finne frem på nettsiden. Hovedsiden oppsummerer hele nettsiden.

Nettsiden har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at nettsiden fungerer sømløst på alle enheter.

Besøk nettsiden på cafehanco.no

Om Café Hanco.

Café Hanco er en fleksibel opplæringsarena for ungdom som av ulike grunner ikke går i videregående opplæring. Her får unge mennesker mellom 16 og 24 år en mulighet til å utvikle seg og finne veien til yrkesliv gjennom å teste ut sitt eget potensiale. Målet med dette tilbudet er å gi ungdommene den erfaringen, motivasjonen og mestringsfølelsen som trengs for å komme ut i arbeidslivet eller tilbake på skolebenken.

Sarah Dehn

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Sarah Dehn og jeg arbeider med webdesign for Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg