Children’s International School.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Children’s International School trengte en ny moderne nettside for å bedre informasjonsflyten samt være bedre representert på internett. Den nye nettsiden skal gjøre det enklere for foreldre og foresatte å søke plass på skolen samt få et klart bilde av hva CIS kan tilby. Rett og slett enkel å navigere. 

Løsningen.

Den nye nettsiden til CIS er basert på WordPress og har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Nettsiden har gode løsninger for at den besøkende raskt skal finne den informasjonen de søker.
Kontaktinformasjon og søknadsskjema er tilgjengelig på alle undersider.

Den nye nettsiden har et kraftig sikkerhetssystem mot hacking. Lastetiden av nettsiden er på 1.6 sekunder. Testen er utført her fra en server lokalisert i Tyskland.

Besøk nettsiden på www.cisschools.no.

Om Children’s International School.

Children’s International School er en privat internasjonal barne- og ungdomsskole som ble grunnlagt i 2012 i Fredrikstad. De fokuserer på det gode arbeidsmiljø, samarbeid og gjensidig respekt for andre individers verdier og ideer. CIS har senere også åpnet en skole i Moss, og skal snart åpne opp i Sarpsborg.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg