Dehn Design

Oppdraget

Dehn Design v/ Merete Dehn er en lokal designer fra Fredrikstad som har fått nasjonal anerkjennelse for sine luksuriøse kolleksjoner av klær.

Dehn Design kom til oss i 2015 med behov for en nettbutikk til Dehn Design for å selge sine klær. Fredrikstad Webdesign har siden den tid jobbet tett med Dehn Design om webutvikling og digital markedsføring.

Den nye nettbutikken er primært for salg til privatpersoner, men skal også bidra med å øke synligheten av merkevaren ‘Dehn Design’.

Løsningen

Dehn Design sin nye nettbutikk ble lansert i 2015 på www.dehndesign.com. Nettbutikken er i konstant utvikling hva gjelder utseende, design og funksjonalitet.

I 2016 ble nettbutikken også lansert på engelsk, og i 2017 lanserte vi en egen funksjon for forhandlere slik at de kan bestille varer direkte på nett.

Vi valgte WordPress m/ WooCommerce som rammeverk slik at kunden enkelt kan administrere sin egen nettbutikk. På hovedsiden får man full oversikt over de mest populære produktene.

Nettbutikken har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at nettbutikken fungerer sømløst på alle enheter. Nettbutikken er også fullt integrert opp mot utsendelse av nyhetsbrev på e-post.

Besøk nettsiden på dehndesign.com.

Ny nettbutikk til Dehn Design
Victor Lopez

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Victor Lopez. Jeg er webdesigner i Fredrikstad Webdesign AS.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Klar for en prat?

Har du et prosjekt du vil prate om?

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale over en kaffekopp for å se på forskjellige løsninger og muligheter for bedriften din.

Fredrikstad Webdesign AS er godkjent lærebedrift

Copyright 2014 – 2019 © Fredrikstad Webdesign AS
Org nr: 914 185 742 MVA