Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Strategi Facebook Ads Google Ads Nettbutikk

Oppdraget

Dehn Design AS v/ Merete Dehn er en lokal designer fra Fredrikstad som har fått nasjonal anerkjennelse for sine luksuriøse kolleksjoner av klær.

Dehn Design kom til oss i 2015 med behov for en nettbutikk til Dehn Design for å selge sine klær. Fredrikstad Webdesign har siden den tid jobbet tett med Dehn Design om webutvikling og digital markedsføring.

Den nye nettbutikken er primært for salg til privatpersoner, men skal også bidra med å øke synligheten av merkevaren ‘Dehn Design’.

Scroll for å lese mer
DehnDeisgn hovedbilde

Løsningen

Dehn Design sin nye nettbutikk ble lansert i 2015 på www.dehndesign.com. Nettbutikken er i konstant utvikling hva gjelder utseende, design og funksjonalitet.

I 2016 ble nettbutikken også lansert på engelsk, og i 2017 lanserte vi en egen funksjon for forhandlere slik at de kan bestille varer direkte på nett.

Vi valgte WordPress m/ WooCommerce som rammeverk slik at kunden enkelt kan administrere sin egen nettbutikk. På hovedsiden får man full oversikt over de mest populære produktene.

Nettbutikken har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at nettbutikken fungerer sømløst på alle enheter. Nettbutikken er også fullt integrert opp mot utsendelse av nyhetsbrev på e-post.

Besøk nettsiden på dehndesign.com.

DehnDesign butikkbilde mobil
DehnDesign butikkbilde PC

Kundeuttalelse

- Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Om Déhn Design

Dehn Design har spesialisert seg på de mykeste klærne i en god blanding av alpakka- og merinoull. Designet med passion for din komfort! Les mer om Dehn Design her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg