Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Visuell identitet

Oppdraget

Viken Fylkeskommune v/ Bærum Kommune kontaktet oss for å få hjelp til å lage en visuell identitet, logo og nettside til prosjektet DigiViken.

DigiViken er et regionalt digitaliseringsnettverk i Viken Fylkeskommune og nettsiden skal være med på å informere publikum om prosjektet.

Scroll for å lese mer
DigiViken med ny nettsiden

Løsningen

Vi startet med å nøye utforme den visuelle identiteten og ny logo hva gjelder bl.a form, farge og skrifttyper. Fokuset var å lage en tykk rød tråd igjennom all visuell kommunikasjon fra DigiViken.

Den nye nettsiden til DigiViken er basert på skreddersøm i WordPress. Det er blitt lagt stor vekt på det visuelle og Universell Utforming.

Nettsiden skal brukes som kommunikasjonskanal til befolkningen, så nyheter og informasjon om DigiViken har fått mye fokus.

Besøk nettsiden på www.digiviken.no 

Digiviken med ny nettside
Digiviken med ny nettside
Digiviken med ny logo og grafisk profil

Kundeuttalelse

"Fredrikstad Webdesign har levert et godt produkt i tråd med det vi ba om. De har kompetanse innen webdesign og grafisk utforming som bidro til at vi fikk et bedre resultat enn vi hadde klart på egenhånd. Samarbeidet har fungert bra, de er fleksible og responsive og sier hva de mener når det trengs. De leverte på avtalt tid og kostnad."

Om DigiViken

DigiViken er et partnerskap mellom kommunene og fylkeskommunen i Viken. Målet er gode digitale løsninger for kommunale tjenesteytere og kommunenes innbyggere.

Les mer om DigiViken her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg