Erik Hoel AS

Erik Hoel AS sin hjemmeside på mobil

Oppdraget

Erik Hoel AS er en totalleverandør av tjenester innen plaststøping, og produserer plastartikler for firmaer i hele landet. Erik Hoel AS holder til i Buskerud.

Erik Hoel AS trengte en kreativ og stilren hjemmeside som på en enkel måte gav et raskt overblikk over tjenestene de utfører.

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt med Snø Designstudio hvor Snø Designstudio har stått for design og layout, mens Fredrikstad Webdesign har stått for utvikling.

Løsningen

Vi valgte WordPress som rammeverk og utviklet designet design og funksjonalitet basert på skisser oversendt fra Snø Designstudio.

Nettsiden er en såkalt «onepager» hvor all informasjon (og undersider) kommer direkte under hverandre. Dette gjør navigasjonen meget enkel da man kun behøver å scrolle nedover.

Nettsidene har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Sidene er raske og laster på 1.5 sekunder. Testen er utført her fra en server lokalisert i Tyskland.

Besøk nettsiden på erik-hoel.no.

Victor Lopez

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Victor Lopez. Jeg er webdesigner i Fredrikstad Webdesign AS.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Klar for en prat?

Har du et prosjekt du vil prate om?

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale over en kaffekopp for å se på forskjellige løsninger og muligheter for bedriften din.

Fredrikstad Webdesign AS er godkjent lærebedrift

Copyright 2014 – 2019 © Fredrikstad Webdesign AS
Org nr: 914 185 742 MVA