Erik Hoel.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Erik Hoel AS trengte en kreativ og stilren nettside som på en enkel måte ga et raskt overblikk over tjenestene de utfører. Den skulle være enkel og lett å navigere. 

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt med Snø Designstudio hvor Snø Designstudio har stått for design og layout, mens Fredrikstad Webdesign har stått for utvikling.

Løsningen.

Vi valgte WordPress som rammeverk og utviklet designets design og funksjonalitet basert på skisser oversendt fra Snø Designstudio.

Nettsiden er en såkalt «onepager» hvor all informasjon (og undersider) kommer direkte under hverandre. Dette gjør navigasjonen meget enkel da man kun behøver å scrolle nedover.

Nettsiden har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Sidene er raske og laster på 1.5 sekunder. Testen er utført her fra en server lokalisert i Tyskland.

Besøk nettsiden på erik-hoel.no.

Om Erik Hoel.

Erik Hoel AS er en totalleverandør av tjenester innen plaststøping, og produserer plastartikler for firmaer i hele landet, også noe i utlandet, i produksjonslokaler på 1500 kvm på Klokkarstua i Hurum kommune.

De er 6 ansatte fordelt på tre avdelinger; verktøymakeriet, designavdeling og støperiet.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg