Ezzenza.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

De kom til oss på sommeren i 2017 med behov for en skreddersydd nettbutikk og hjelp til digital markedsføring.

Gjennom nettbutikken skal Ezzenza i hovedsak selge arbeidsklær til bedriftsmarkedet, men det var viktig at privatpersoner også skal kunne bestille.

Løsningen.

Nettbutikken til Ezzenza AS ble lansert i oktober 2017.

Vi har levert en skreddersydd nettbutikk basert på WordPress og den fleksible handelsplattformen WooCommerce. Løsningen har flere integrasjoner, blant annet med Visma, Google og Facebook.

Siden lanseringen har vi i samarbeid med kunden arbeidet kontinuerlig med videreutvikling av nettsidene, både med design og innhold.

Besøk nettsiden på ezzenza.no.

Om Ezzenza.

Ezzenza AS er en gründerbedrift i Østfold, som ble startet av 2 damer med ambisjoner om å bli store i Norge på salg av arbeidsklær, sko og støvler på nett.

Nettbutikk tilbyr høykvalitetsprodukter innen yrkesbekledning: som arbeidsklær, vinterklær varselklær, topp moderne arbeidssko, vernesko / støvler, hansker,  med diverse tilbehør til et bredt utvalg bransjer.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg