Flowit.

FW leverer kvalitet til avtalt tid. Våre beste anbefalinger til å bruke FW som samarbeidspartner til dine websider.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Flowit ønsket å bli bedre på å representere på internett samt gjøre presentasjonen av sine tjenester, fagområder og kundecaser enklere. 

Løsningen.

Vi startet oppdrag med en workshop sammen med kunden hvor vi lagde en fremdriftsplan.
Når vi hadde blitt enige om grunnverdiene og i hvilken retning Flowit AS’s visuelle uttrykk på internett skulle ta begynte vi arbeidet.

Den nye nettsiden til Flowit har et stilrent og tildels enkelt design. Dette gjør nettsiden veldig lesbar, oversiktlig og navigasjonen blir svært god. Man får lett informasjon om kursene de holder og påmeldingen er rask og enkel med registreringsskjema på alle kurssider.

De ønsket også å kunne vise til referanser og kundecaser.

Besøk nettsiden på www.flowit.no.

Om Flowit.

Flowit behersker de ulike prinsipper, verktøy og metodert som anvendes for å gjennomføre Lean. De bidrar gjennom opplæring, rådgivning og støtte slik at kundens prosesser flyter bedre, det er derfor de heter Flowit. 

De anvender verktøy og metoder for brukermedvirkning, kundefokus, flyt, kvalitet, innovasjon og systematisk forbedring for å skape bærekraftige organisasjoner og bedrifter. Flowit arbeider både i privat og i offentlig sektor og ser at det er store gjensidige fordeler med dette.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg