Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Visuell identitet Foto & video

Oppdraget

Vi er svært stolte over å ha vunnet anbudskonkurransen om å levere ny nettside, logo, grafisk profil, bilder og video til Fredrikstad’s miljøbedrift: FREVAR.

FREVAR ønsket å fornye og modernisere sitt visuelle uttrykk samt øke tilstedeværelsen og informasjonsflyten til Fredrikstad sine innbyggere.

Scroll for å lese mer
Ny grafisk profil og nettside til Frevar

Løsningen

Det ble en total overhaling av FREVAR sin visuelle profil: ny logo, grafisk profil, farger, fonter og grafiske elementer.

Den nye profilen skal symbolisere miljø & natur, innovasjon og modernisering.

Dette gjenspeiles på den nye nettsiden til FREVAR: www.frevar.no – hvor det også ble jobbet veldig med budskap, kommunikasjon og «kundereisen».

Vi gjorde så en full videoproduksjon m/ 1 hovedvideo og 6 mindre videoer som viser de forskjellige avdelingen hos FREVAR.

I tillegg ble det tatt miljøbilder og ansattbilder.

Ny grafisk profil og nettside til Frevar
Ny grafisk profil og nettside til Frevar
Ny logo til Frevar
Ny grafisk profil til Frevar

Om FREVAR KF

FREVAR KF eier og driver Fredrikstad sitt prosessanlegg for avløpsrensing, vannproduksjon, energigjenvinning og avfallshåndtering. Tjenesteproduksjonen er delt i næringsvirksomhet og kommunale oppgaver.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Lukas Zürcher

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Lukas. Jeg er grafisk designer og logomaker i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg