Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Strategi

Oppdraget

Gamlebyen Hotell AS kom til oss med ønske om en ny moderne nettside slik at de ble bedre representert på internett og fikk økt synlighet i søkemotorer. Nettsiden måtte også være mer effektiv og svært enkel for besøkende å forstå.

Scroll for å lese mer
Gamlebyen Hotell med ny hjemmeside

Løsningen

Når vi startet på oppdraget tok vi utgangspunktet i innholdet på den gamle nettsiden, slik at arbeidet ble så effektivt som mulig i en hektisk periode for Gamlebyen Hotell. I etterkant oppdaterte vi tekster og noen bilder.

Den nye nettsiden er basert på skreddersøm i WordPress. Det er blitt lagt stort fokus på bilder og navigasjon, men nettsiden er også informativ for de som ønsker å lese mer om tjenester & tilbuder.

Nettsiden er søkemotoroptimalisert, optimalisert for alle plattformer, og har en lastehastighetsscore på 90 av 100 på mobil og 97 av 100 på desktop (fra Google PageSpeed Insight).

Besøk nettsiden på www.gamlebyenhotell.no.

Gamlebyen Hotell med ny hjemmeside
Gamlebyen Hotell med ny hjemmeside

Kundeuttalelse

- Topp kvalitet og service, og svært profesjonelle. Svarer raskt når man tar kontakt, er kreative og lytter til kundens behov. Anbefales!

Om Gamlebyen Hotell

Gamlebyen Hotell Fredrikstad er en liten hotellperle med flott beliggenhet i Nord-Europas eldste festningsby, Gamlebyen i Fredrikstad. Hotellet ble totalrenovert for noen år siden og har 16 koselige rom som alle er ulikt innredet med hver sin personlige stil.

Les mer om hotellet her.

 

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg