Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Oppdraget

HotCoffee AS er en kunde vi har arbeidet med i flere år med webutvikling og synlighet på internett.

Denne nettsiden er en re-design av nettsiden vi lagde for 4 år siden (2016) og skal gjøre det enklere å kjøre kampanjer/digital markedsføring med fokus på gode landingssider fra annonser. Den skal også være enkel å navigere og raskt forstå hva HotCoffee tilbyr. 

Scroll for å lese mer
hotcoffee hovedbilde

Løsningen

Nettsiden er bygget på WordPress med WooCommerce og har en produktvisning som en ordinær nettbutikk uten nettbutikk-funksjonalitet.

Hovedsiden er fleksibel og dynamisk som gjør det enkelt å oppdatere med løpende kampanjer.

Vi har gjort det svært enkelt for besøkende å ta kontakt med å plassere et sticky kontakt-ikon på siden uansett på hvilken underside / produktside du er på. Videre har alle produktsider eget kontaktskjema.

Se den nye nettsiden på www.hotcoffee.no.

hotcoffee underside mobil
hotcoffee underside pc

Kundeuttalelse

- Jeg kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign om du har behov for digital markedsføring eller produksjon av hjemmesider. Det er en hyggelig og serviceinnstilt gjeng  som kan det de driver med. Jeg opplever at de tar utgangspunkt i ditt unike firma og ser muligheter og kommer med forslag som er tilpasset akkurat din firmaprofil.

Om HotCoffee

HotCoffee er en lokal kaffeleverandør i Fredrikstad og Østfold som leverer kaffe og vann til arbeidsplasser. De kan også tilby leieavtale/finansiering for alle deres produkter. 

«Etter flere tiår med erfaring og opplæring i kaffebransjen vet vi at god kaffe krever gode råvarer, godt tilberedningsutstyr og ikke minst: Samspill med menneskelig kunnskap.»

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg