Inspirasjon Forlag.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Inspirasjon Forlag trengte en brukervennlig og oversiktlig nettbutikk med et rent design. Den nye nettbutikken skal presentere produktene de tilbyr på en god måte og det skal være enkelt å finne ønsket produkt.

Løsningen.

Den nye nettbutikken til Inspirasjon Forlag er basert på WordPress med et stilrent, responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser. Nettbutikken får frem produktene deres tydelig og det er enkelt å klikke seg frem på nettsiden. Vi har optimalisert nettbutikken opp mot søkemotorer, slik at de kommer høyt opp i søkeresultater og er lett tilgjengelig for de som er interessert i produkter.

Helt siden vi starter å arbeide med Inspirasjon Forlag har vi hjulpet de med sosiale medier, nyhetsbrev og digital markedsføring. Vi arbeider også kontinuerlig med videreutvikling av nettbutikken – både med design og innhold.

Besøk nettbutikken deres på www.inspirasjon.no.

Om Inspirasjon Forlag.

Inspirasjon Forlag AS ble etablert i 1977 med hovedvekt på å levere kort og kalendere med inspirerende og oppmuntrende tekster. Inspirasjon holder til på Rolvsøy i Fredrikstad, med kort avstand fra Oslo, Sarpsborg eller Moss. 

Inspirasjon Forlag AS har i dag satset innenfor et nytt segment – hvor de selger og distribuerer kjøkken, interiør- og barneprodukter. De har vært så heldige at de har inngått samarbeid med mange kjente og gode merkevarer som for eksempel Muurla, Barbo Toys, Martinex med flere. 

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg