Karrieresenteret Østfold.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Vi ble kontaktet av Karrieresenter Østfold (Østfold Fylkeskommune) som ønsket å oppgradere sin nåværende nettside med tilleggsfunksjonalitet.

Etter litt diskusjon fram og tilbake så begge parter at det som hensiktsmessig på lang sikt var å gjøre en total re-design av nettsiden. Dette for å sikre lang levetid og god funksjonalitet / brukervennlighet.

Løsningen.

Den nye nettsiden til Karrieresenter Østfold har et stort fokus på navigasjon og brukervennlighet. Det er en stor nettside med mange undersider, så det er viktig med en god navigasjon og smart oppdeling/samling av innhold. Designet er rent og pent med fokus på innhold og call to action.

Nettsiden har et responsivt design og fungerer like godt på store som på små skjermer.

Den nye nettsiden er basert på WordPress med skreddersydd design.

Besøk nettsiden på www.karriereostfold.no

Om Karrieresenteret Østfold.

Karrieresenter Østfold tilbyr gratis veiledningstjeneste med et bredt tilbud innen yrke og utdanningsveiledning til alle over 19 år bosatt i Østfold. Som et av Norges eldste offentlig karrieresenter har de siden oppstart i 2009 snart møtt 20.000 østfoldinger gjennom både kollektive og individuelle tilbud.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg