Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Oppdraget

Kjøkøysund Marina AS trengte en ny moderne og mobiltilpasset nettside for å vise sine båter, motorer og vannscootere på en bedre måte. Den nye nettsiden skal gjøre det enklere for besøkende å få oversikt over båtmodeller samt ta kontakt med eventuelle spørsmål.

Scroll for å lese mer
Kjøkøysund hovedbilde

Løsningen

Den nye nettsiden til Kjøkøysund Marina AS er bygd opp litt som en nettbutikk med stilren og oversiktlig visning av produkter. Nettsiden har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Nettsiden har gode løsninger for at den besøkende raskt skal finne produkter og tjenester de søker.
Kontaktinformasjon og kontaktskjema er å finne på alle produktsider for rask kontakt.

Den nye nettsiden er bygd på WordPress m/ Woocommerce.

Nettsiden er integrert med Instagram og Finn.no for å vise alle produkter som er til salgs på Finn.no direkte på nettsiden: https://www.kjmarina.no/bater-pa-finn/

Besøk nettsiden på www.kjmarina.no

Kjøkøysund underside mobil
Kjøkøysund underside mobil

Kundeuttalelse

- Vi er veldig fornøyde med Fredrikstad Webdesign. De er kunnskapsrike, effektive og flinke til å følge opp.

Om Kjøkøysund Marina

Kjøkøysund Marina er Norges eldste Yamarin-forhandler med over 40 års erfaring og ble «European Yamarin dealer of the Year» i 2018.

Kjøkøysund Marina tilbyr alt du trenger for å nyte båtlivet. De tar seg av service, oppgradering, båtpuss, vinterlagring – alt det din båt ønsker seg!

De har marinaer på Kjøkøya og på Gressvik i Fredrikstad, men deres kunder ferdes over hele Sør-Norge. 

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg