Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Oppdraget

Logistikkforeningen kontaktet oss med behov for nye nettsider, da de gamle ikke lenger holdt mål.

De nye nettsidene skulle presentere foreningen og de ulike avdelingene rundt om i landet. I tillegg ønsket de ekstra funksjonalitet for å vise kommende arrangementer i en kalender og påmelding for nye medlemmer via nettsidene.

Scroll for å lese mer
Logistikkforeningen hovedbilde

Løsningen

De nye nettsidene til Logistikkforeningen ble lansert sommeren 2019, og ble utviklet med fokus på enkel, stilren og brukervennlig navigasjon. 

Nettsiden er basert på WordPress og har et responsivt design som fungerer like bra på små skjermer som på store.

Besøk nettsiden på www.logistikkforeningen.no.

Logistikkforeningen underside mobil
Logistikkforeningen underside pc

Kundeuttalelse

- Takk til Fredrikstad Webdesign for ny nettside til Logistikkforeningen. De er veldig løsningsorinterte og har god oppfølging etter at nettsiden ble levert. Anbefales!

Om Logistikkforeningen

Logistikkforeningen ble stiftet i 1966 og har over 900 medlemmer. Foreningens formål er å skape et faglig utviklende forum innen logistikk. Ved sin virksomhet skal foreningen fremheve og understreke den store betydningen det er for landets næringsliv og offentlig forvaltning å ha en velorganisert og rasjonell materialflyt/administrasjon.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg