Utførte tjenester

Hjemmeside

Oppdraget

Midt-Troms Karrieresenter ønsket en ny, optimalisert nettside for å enkelt vise hvilke tjenester de tilbyr. De ønsket at det skulle være enkelt å ta kontakt og bestille time for karriereveiledning.

Scroll for å lese mer
midt-troms hovedbilde

Løsningen

Den nye nettsiden til Midt-Troms Karrieresenter er informativ og lett å navigere for de som ønsker karriereveiledning i Midt-Troms. Det er god oversikt over tjenestene de tilbyr og hvem tjenestene er aktuelle for.

Å kunne ta kontakt og bestille time er enkelt via kontaktskjemaet på hjemmesiden, samtidig som direkte kontaktinformasjon til veilederne er godt synlig.

Nettsiden er også optimalisert for søkemotorer og tilpasset alle skjermstørrelser.

Besøk den nye nettsiden på www.midttromskarrieresenter.no.

midt-troms underside mobil
midt-troms forside pc

Om Midt-Troms Karrieresenter

Midt-Troms karrieresenter er ett av flere karrieresentre i nye Troms- og Finnmark fylke. De betjener alle over 19 år med behov i Midt Troms, samt soldater og ansatte i Forsvaret i Nordre Nordland samt Troms- og Finnmark. Er du ute etter karriereveiledning, ta kontakt på deres nettside!

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg