Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Google Ads Facebook Ads Webmasteravtale

Oppdraget

Modern Activity Center kom til oss med behov for ny hjemmeside og hjelp til digital markedsføring. Aktivitetssenteret på Gardermoen huser Norges største og sterkeste vindtunnel, noe som selvsagt måtte formidles via hjemmesiden, søkemotor og på sosiale medier.

Scroll for å lese mer
Mockup bilde av hjemmesiden til Modern Activity Center

Løsningen

Den nye nettsiden til Modern Activity Center er bygd på publiseringsverktøyet WordPress med et stilrent, responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser.

I designet har vi lagt vekt på det visuelle med store actionbilder og god typografi, klare budskap og enkel navigasjon. Vår fotograf, Marius Iversen v/MI Media, tok nye actionbilder og video til bruk på hjemmesiden og annonsering i sosiale medier.

Ellers er nettsiden optimalisert for søkemotorer, slik at de kommer høyt opp i søkeresultater og er lett å finne for de som er interessert i deres tjenester.

Besøk den nye nettsiden på www.modernactivitycenter.no.

Mockup bilde av hjemmesiden til Modern Activity Center på mobiltelefon
Mockup bilde av hjemmesiden til Modern Activity Center på laptop

Kundeuttalelse

Vi har brukt Fredrikstad Webdesign AS til vår bedrift Modern Activity Center og er veldig fornøyde. Flinke og hyggelige, har gode ideer og fant fort ut hva vi hadde behov for. En god samarbeidspartner som vi ønsker arbeide videre med.

Om Modern Activity Center

Modern Activity Center er et moderne opplevelsessenter som huser «Norges råeste vindtunnel», VR-opplevelser og en interaktiv klatrevegg med AR-teknologi. Senteret ligger kun 10 minutters kjøring fra Gardermoen.
Les mer om Modern Activity Center her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg