Nestor Advokatfirma.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Nestor Advokatfirma trengte en ny, mobilvennlig nettside med et renere design samtidig som de ønsker å øke synligheten på internett. De ønsket også en ny logo. Den nye nettsiden skal presentere tjenestene de tilbyr på en god måte, samtidig som det skal bli enklere for nye klienter å ta kontakt.

Nestor advokatfirma

Løsningen.

Den nye nettsiden til Nestor Advokatfirma er basert på WordPress med et rent, responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser. Nettsiden er godt optimalisert for søkemotorer og har gode, enkle løsninger for at klienter skal finne informasjon om tjenestene de tilbyr, og om advokatene i advokatfirmaet. Det er også en optimalisert blogg-side for innleggene advokatene skriver.

Den nye logoen til Nestor Advokatfirma er profesjonell, ren og unik. Vi hentet inspirasjon fra tidligere logo, og beholdt farger etter kundens ønske. Vi valgte den samme fonten som brukes på nettsiden. Symbolet er nytt og laget unikt til Nestor Advokatfirma.

Besøk den nye nettsiden på www.nestoradvokat.no.

Om Nestor Advokatfirma.

Nestor Advokatfirma er et spesialisert advokatfirma innen erstatningsrett, arbeidsrett, bolig- og eiendomsrett og strafferett. De driver også i utstrakt grad alminnelig advokatpraksis og bistår på andre rettsområder.

Lukas Zürcher

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Lukas. Jeg er grafisk designer og logomaker i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg