Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Innhold Visuell identitet

Oppdraget

Nikolaisen Coaching kontaktet oss med et ønske om ny nettside og ny logo. Dette for å bli mer synlig på internett og bygge en egen merkevare.

Nettsiden skulle være stilren, enkel og brukervennlig. De ønsket å ha fokus på tjenestene de tilbyr og at kontaktinformasjonen skulle være lett å finne.

Med logo fikk vi kreativ frihet, men de ønsket symbolikk for trening + mann og kvinne.

Scroll for å lese mer
NikolaisenCoaching hovedbilde

Løsningen

Den nye nettsiden til Nikolaisen Coaching er basert på rammeverket WordPress. Nettsiden har et stilrent og brukervennlig design, som er skreddersydd til denne kunden. Nettsiden er responsiv og tilpasser seg alle skjermstørrelser.

Nettsiden er også optimalisert opp mot søkemotorer. Det er lett for de besøkende å navigere rundt på nettsiden og det er god oversikt over hvilke tjenester de tilbyr.

Den nye logoen er minimalistisk, symbolbasert og har spilt på både feminine og maskuline farger.

Besøk den nye nettsiden på www.nikolaisencoaching.no.

NikolaisenCoaching underside mobil
NikolaisenCoaching underside pc
Nikolaisen Coaching

Om Nikolaisen Coaching

Nikolaisen Coaching er etablert av personlig trener Jørgen Nikolaisen, som har lang erfaring med både trening og ernæring. De tilbyr tjenester innen styrketrening og konkurransetrening, generell fysisk trening, kosthold og vektreduksjon.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Lukas Zürcher

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Lukas. Jeg er grafisk designer og logomaker i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg