Utførte tjenester

Nettbutikk SEO Webmasteravtale Innhold Google Ads Strategi

Oppdraget

Nordlys of Norway kontaktet oss med ønske om en ny brukervennlig og oversiktlig nettbutikk for å selge sine kleskolleksjoner. Nettbutikken skulle være stilren og presentabel, enkel for besøkende å forstå men også enkel å vedlikeholde og administrerere.

Videre trengte Nordlys of Norway en samarbeidspartner på søkemotoroptimalisering, annonsering og kampanjekjøringer.

Scroll for å lese mer
Nordlys of Norway med ny nettbutikk

Løsningen

Den nye nettbutikken er basert på skreddersøm i WordPress m/ WooCommerce og har et unikt særpreg som er tilpasset merkevaren til Nordlys of Norway.

Fokuset har vært å lage en svært brukervennlig og effektiv nettbutikk hvor man raskt får oversikt over type sortimentet, og enkelt kan handle både på PC og mobiltelefon.

Videre arbeider vi regelmessig med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og lager månedlige kampanjer i Google Ads og Facebook.

Besøk nettbutikken på www.nordlysofnorway.no.

Nordlys of Norway med ny nettbutikk
Nordlys of Norway sin nettbutikk på stor skjerm

Om Nordlys of Norway

Nordlys of Norway ble etablert i 1994 som Klær & Fritid, og har i over 25 år tilbudt tradisjonelle norske ullklær til barn, dame og herre. 

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg