Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Oppdraget

Norxe kom til oss med ønske om en total re-design av sin eksisterende nettside. De hadde strenge krav til design, layout og funksjonalitet. Nettsiden måtte bl.a være enkel for dem å oppdatere selv, samt ha innloggingsfunksjonalitet for sine partnere med flere tilgangsnivåer.

Scroll for å lese mer

Løsningen

Den nye nettsiden til Norxe er basert på WordPress og er godt optimalisert for alle plattformer. Nettsiden er relativt stor med mye informasjon med fokus på god og brukervennlig navigasjon. Hovedsiden på www.norxe.com oppsummerer hele nettsiden, og budskapet rundt produkter & tjenester blir oppfattet raskt.

Nettsiden har bl.a funksjonalitet for at samarbeidspartnerene til Norxe selv kan opprette konto. Kontoen går så igjennom en godkjennelsesprosess og blir gitt korrekte tilgangsnivåer.

Om Norxe

Norxe er et internasjonalt teknologi-selskap med hovedkontor i Fredrikstad. De arbeider hovedsakelig med innovativ laser-teknologisk som bl.a benyttes i prosjektorer. Norxe har store kunder verden rundt. Les mer om Norxe her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg