Olimb.

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på webtjenester og synlighet på nett.

Utførte tjenester.

Besøk nettsiden

Oppdraget.

Olimb, som består av Olimb Rørfornying AS og Olimb Anlegg AS, kom til oss da de trengte bistand med å lage en ny og mer brukervennlig nettside, øke synligheten på internett og administrasjon av Google Ads (tidligere Adwords).

Løsningen.

Olimb har svært høye ambisjoner, så løsningen ble en avtale på noe vi kaller for Vekstdrevet Webdesign, som omhandler å skape en nettside som er i kontinuerlig utvikling basert på hvordan besøkende tar den i bruk. Ved å benytte analyse og informasjon fra besøkende sitt bruksmønster, gjør denne metoden det mulig å slå sammen re-design av nettsiden og målene fra markedsføringen.

Den nye nettsiden har et stort fokus på navigasjon og brukervennlighet. Dette er en stor nettside, så det er svært viktig at besøkende ikke «går seg vill» og raskt finner den informasjonen de søker etter. Videre er det høyt fokus på at besøkende enkelt skal kunne ta kontakt, og finne nærmeste avdeling og kontaktperson.

Fredrikstad Webdesign arbeider kontinuerlig med å gjøre nettsiden til Olimb bedre samt øke synligheten på internett.

Besøk nettsiden på www.olimb.no.

Om Olimb.

Olimb er ledende aktør i Norge når det kommer til rørfornying og etablering av rør uten å grave eller rive. Olimb fornyer rør for det offentlige, borettslag og bygg, private eneboliger og industri og offshore.

Olimb ble etablert i 1957 med kontorer i bl.a Bergen, Trondheim og Oslo. Hovedkontoret ligger i Råde.

Les mer om Olimb her.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg