Rivers.Global.

Rivers.Global trengte nye nettsider, og valget falt på disse guttæne. Raske og kreative for å finne de beste løsningene!

Utførte tjenester.

Nettbutikk for forhandlere

Google Ads

Utvikling av pipekalkulator

Webmasteravtale

Ny logo

Oppdraget.

Rivers.Global ønsket en ny nettside med informasjon om organisasjonen og arbeidet de gjør, og oppsett av visuell profil m/ design og trykk av brosjyre. De ønsket også at den skulle være lett å navigere og at besøkende enkelt finner fram til medlemskap. 

Løsningen.

Den nye nettsiden viser arbeidet og meningen bak Rivers.Global, og er lett å navigere rundt. Man finner lett fram til undersidene hvor man kan bli medlem, donere penger til en god sak, se bildegalleri og lese mer om arbeidet deres. Nettsiden har også en engelsk versjon.

De ønsket seg også en ny visuell profil med bl.a. brosjyrer man lett kan dele ut.

Besøk nettsiden på https://rivers.global.

Om Rivers.Global.

Rivers.Global ble stiftet i Norge sommeren 2018. Deres visjon er et renere hav, og de tror en viktig vei dit går gjennom renere elver. Hadde verdens elver vært renere, hadde havet vært renere. Sagt litt forenklet. Dette er bakgrunnen for navnet Rivers.Global.

Lukas Zürcher

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Lukas. Jeg er grafisk designer og logomaker i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg