Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Oppdraget

Scanfreight kontaktet oss med et ønske om en brukervennlig og oversiktlig hjemmeside for å promotere informasjon om bedriften og tjenestene de tilbyr. 

Den nye nettsiden skal primært rettes mot bedrifter som har behov for transport-tjenester. Nettsiden skal bidra til å forsterke merkevaren til Scanfreight og derav nå ut til flere mennesker som kan ta del i tjenestene som tilbys.

Scroll for å lese mer
Scanfreight hovedbilde pc og mobil

Løsningen

Scanfreight sin nye nettside ble lansert i 2020. Nettsiden er i konstant utvikling når det gjelder utseende, design og funksjonalitet.

På hovedsiden får man full oversikt over tjenestene som tilbys, og det er enkelt for både eksisterende og nye kunder å finne frem på nettsiden.

Nettsiden har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at nettsiden fungerer sømløst på alle enheter.

Besøk nettsiden på scanfreight.no

ScanFreight underside mobil
ScanFreight underside PC

Kundeuttalelse

- Vi er veldig fornøyd med at valget falt på Fredrikstad Webdesign da vi trengte en ny hjemmeside. Hyggelige, effektive og kreative folk som har vært svært behjelpelige med gode råd og ideer hele veien fra ide til lansering av ny side. Vi har endelig fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med, og som vi er stolte av å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere!

Om Scanfreight

Scanfreight tilbyr alt av tjenester innenfor transport, lagring og logistikktjenester. De har stort fokus på den personlige kundekontakten, og strekker seg langt for å finne den beste løsningen for kunden.  

Scanfreight AS ble etablert i april 2017. De holder til på Vinterbro utenfor Oslo med kontor og 4000 m2 terminal og lager.

I tillegg til kontor og terminal på Vinterbro er Scanfreight etablert med eget kontor i Liepaja og Latvia. Europa og rundt omkring i verden dekkes gjennom et velutviklet nettverk av agenter og samarbeidspartnere.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Sarah Dehn og jeg arbeider med webdesign for Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg