Scheibler Advokatfirma

Oppdraget

Scheibler Advokatfirma ble etablert sommeren 2019 og i den forbindelse ønsket de ny hjemmeside, logo og en designmanual.

Hjemmesiden skulle være stilren med enkel og brukervennlig navigasjon. Presentasjon av tjenester/fagområder og kontaktinformasjon skulle være i fokus.

For logoen hadde de ett ønske, og det var at vi brukte en unik skrifttype/font som tilhørte familien Scheibler.

Ellers fikk vi frie tøyler når det kom til visuell identitet og design på hjemmesiden.

Løsningen

Den nye hjemmesiden på www.scheibler.as ble lansert på sensommeren 2019, med splitter ny logo og en egen visuell identitet.

Nettsiden har et responsivt design og fungerer like godt på store som små skjermer. Hjemmesidene er bygget med WordPress.

I tillegg leverte vi design av visittkort, brevark og konvolutter i stil med den nye visuelle identiteten vi har laget for advokatfirmaet.

Besøk nettsiden på www.scheibler.as.

Om Scheibler Advokatfirma

Scheibler Advokatfirma består av fire avdelingskontorer med hovedkontor i Valdres. De bistår deg innen et større utvalg av fagområder som f.eks. eiendomsrett, familierett eller arverett.

Advokat Arnor Scheibler har gjennom 25 år som praktiserende advokat ved alle Norges rettsinstanser, ført de fleste type saker med meget gode resultater. Scheibler har vært engasjert som advokat og forsvarsadvokat i en rekke nasjonalt kjente og omfattende sivil- og straffesaker, og har under ivaretagelsen av klientens interesser samtidig medvirket til å endre norsk lov og rettspraksis.

Victor Lopez

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Victor Lopez. Jeg er webdesigner i Fredrikstad Webdesign AS.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Klar for en prat?

Har du et prosjekt du vil prate om?

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale over en kaffekopp for å se på forskjellige løsninger og muligheter for bedriften din.

Fredrikstad Webdesign AS er godkjent lærebedrift

Copyright 2014 – 2019 © Fredrikstad Webdesign AS
Org nr: 914 185 742 MVA