Scheibler Advokatfirma.

Vi hadde behov for en ny grafisk profil og nettside til Scheibler Advokatfirma. Fredrikstad Webdesign leverte til våre forventninger, og vel så det. Takk for et godt samarbeid!

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Scheibler Advokatfirma ble etablert sommeren 2019 og i den forbindelse ønsket de ny nettside, logo og en designmanual.

Nettsiden skulle være stilren med enkel og brukervennlig navigasjon. Presentasjon av tjenester/fagområder og kontaktinformasjon skulle være i fokus.

For logoen hadde de ett ønske, og det var at vi brukte en unik skrifttype/font som tilhørte familien Scheibler.

Ellers fikk vi frie tøyler når det kom til visuell identitet og design på nettsiden.

Løsningen.

Den nye nettsiden på www.scheibler.as ble lansert på sensommeren 2019, med splitter ny logo og en egen visuell identitet.

Nettsiden har et responsivt design og fungerer like godt på store som på små skjermer. Nettsiden er bygget med WordPress.

I tillegg leverte vi design av visittkort, brevark og konvolutter i stil med den nye visuelle identiteten vi har laget for advokatfirmaet.

Besøk nettsiden på www.scheibler.as.

Om Scheibler Advokatfirma.

Scheibler Advokatfirma består av fire avdelingskontorer med hovedkontor i Valdres. De bistår deg innen et større utvalg av fagområder som f.eks. eiendomsrett, familierett eller arverett.

Advokat Scheibler har siden 1994 praktisert i advokatyrket ved alle Norges rettsinstanser, ført de fleste type saker med meget gode resultater. Scheibler har vært engasjert som advokat og forsvarsadvokat i en rekke nasjonalt kjente og omfattende sivil- og straffesaker, og har under ivaretagelsen av klientens interesser samtidig medvirket til å endre norsk lov og rettspraksis.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg