Terje Høili Eiendom AS.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite.

Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Terje Høili Eiendom AS hadde behov for en stilren nettside som viste en full oversikt sine eiendommer. Nettsiden skulle også bli brukt for å vise ledige lokaler for utleie.

Løsningen.

Den nye nettsiden til Terje Høili Eiendom AS er basert på rammeverket WordPress. Nettsiden er skreddersøm med et spesialtilpasset og svært brukervennlig design. Nettsiden er også utviklet på en slik måte at det er enkelt for kunden å selv oppdatere med f.eks nye eiendommer.

Nettsiden har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. 

Se den nye nettsiden på www.hoili.no.

Om Terje Høili Eiendom.

Terje Høili Eiendom AS ble etablert i 1998 og driver med utvikling, utleie og forvaltning av fast eiendom i Østfold. Med et hovedfokus på nærings-eiendommer, er vi opptatt av å tilby skreddersydde løsninger til våre leietagere og sikre god service og oppfølging.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg