Tolmer.

Utførte tjenester.

Utvikling av pipekalkulator

Oppdraget.

Fredrikstad-bedriften Tolmer AS kontaktet oss først med behov for å få utviklet en nettbasert pipekalkulator for beregning av stålpiper til hus og hytter.

Deretter kom forespørselen om å optimalisere og fornye bedriftens nettside.

Nettsiden presenterer ikke bare bedriften, men også alle produktene og tjenestene Tolmer leverer til sine kunder og forhandlere over hele landet. Det var viktig at registrerte kunder og forhandlere kunne logge seg inn på sin konto på nettsiden for å sende prisforespørsler.

Etter leveranse av pipekalkulator og nettside kom det naturligvis et behov for digital markedsføring og økt synlighet i form av betalt annonsering.

Løsningen.

Vi valgte WordPress med WooCommerce som fundament til både nettside og pipekalkulator. 

Nettsiden har et moderne og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Også pipekalkulatoren har et responsivt design og kan derfor brukes på mindre skjermer uten at det går ut over brukeropplevelsen.

Besøk den nye nettsiden på www.tolmer.no og prøv gjerne pipekalkulatoren på pipekalkulator.tolmer.no.

Om Tolmer.

Tolmer AS ble etablert i 1979 og er en ledende leverandør til varmebransjen. De leverer røkrør og tilbehør, ildsteder på både ved og gass, et bredt utvalg av elektriske peiser samt utepeiser/griller/pizzaovn. De har også løsninger for rehabilitering av skorstein, og stålpiper tilpasset eksisterende boliger og nye boliger. Noen av merkevarene de leverer er Jeremias, Morsø, Stovax, Gazco, Poujoulat og Tolmer tilbehør.

Tolmer AS er lokalisert i egne lokaler på Sellebakk med en lagerkapasitet på ca 3500 kvm.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg