Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Strategi

Oppdraget

Tyrolit kontaktet oss først i 2012 med et behov for en ny optimalisert hjemmeside som viser en god oversikt over produktene de leverer. Vi har siden den tid laget 4. nettsider for Tyrolit og jobber fortsatt kontinuerlig med å utvikle og tilpasse deres hjemmeside.

Fredrikstad Webdesign arbeider både med Tyrolit Norge og Tyrolit Sverige, og hjelper til med både webutvikling og digital markedsføring.

Nettsiden deres rettes mot byggbransjen og det skal være enkelt å klikke seg frem på hjemmesiden.

Scroll for å lese mer
Tyrolit hovedbilde

Løsningen

Tyrolit har svært høye ambisjoner, og ønsker en mest mulig optimalisert og brukervennlig nettside. Løsningen på dette er at vi fokuserer på Vekstdrevet Webdesign. som handler om å skape en nettside som er i kontinuerlig utvikling basert på hvordan besøkende tar den i bruk.

Nettsiden har et responsivt og stilrent design som tilpasser seg alle skjermstørrelser slik at hjemmesiden fungerer sømløst på alle enheter. Nettsiden er også fullt integrert opp mot utsendelse av nyhetsbrev på e-post. Besøk nettsiden på tyrolitdiamant.no.

Kundeuttalelse

- Glimrende kundeservice og god evne til å sette seg inn i bedriftens ønsker. Anbefales på det sterkeste!

Om Tyrolit

Tyrolit produserer verktøy og maskiner som brukes til kjerneboring, betongsaging, og wiresaging. Produkter deres består av høy kvalitet og de ansatte har mange års erfaring. Les mer om Tyrolit her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg