Utførte tjenester

Hjemmeside Nettbutikk Strategi SEO Facebook Ads Webmasteravtale

Oppdraget

Værk AS kontaktet oss da de ønsket en ny brukervennlig nettside basert på online booking, catering og arrangementer. De ønsket en nettside som er enkel å navigere, stilren og god oversikt over tjenestene de tilbyr. 

Etter en workshop med Værk og deres ønsker, kom vi frem til at de også ønsket hjelp med digital markedsføring. Da sosiale medier, annonsering og nyhetsbrev. 

Scroll for å lese mer
Værk hovedbilde

Løsningen

Værk sin nye nettside ble lansert i september 2020. Hovedsiden er informativ, du får raskt et innblikk i hva de tilbyr og den er tilpasset alle skjermstørrelser. 

Vi valgte WordPress m/ WooCommerce som rammeverk slik at Værk enkelt kan administrere sin egen nettbutikk.

Værk ønsket en såkalt webmasteravtale. Det vil si at vi står for sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av deres nettside slik at kunden kan bruke tiden sin på andre viktige ting.

Vi jobber kontinuerlig med innholdsproduksjon, strategi og sosiale medier for å hjelpe kunden med god og effektiv kommunikasjon. Nettsiden er under konstant utvikling med tanke på utseende, design og funksjonalitet slik at deres kunder får en god brukeropplevelse.

Værk underside mobil
Værk underside pc

Om Værk

I 2018 åpnet Robert Petersen VÆRK Catering på Gressvik sammen med sin samboer Lene Nilsen. Våren 2020 flyttet de virksomheten sin til Gamlebyen og jobber videre med å utvikle gastronomiske matopplevelser i Restaurant VÆRK sammen med kulturopplevelser i Teglhuset.

De legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg og konsentrere deg om ditt arrangement.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Sarah Dehn og jeg arbeider med webdesign for Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg