Vidas Babynest.

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Utførte tjenester.

Oppdraget.

Vidas Babynest hadde behov for en moderne og stilren nettbutikk med skreddersydde løsninger for deres bedrift.

Løsningen.

Den nye nettbutikken til Vidas Babynest ble lansert i mai 2018 på vidasbabynest.no.

Nettbutikken er bygget på WordPress med WooCommerce og har mye spesialtilpasset funksjonalitet. Både privatkunder og forhandlerkunder kan plassere ordre i én og samme nettbutikk. Løsningen har dessuten integrasjoner mot Logistra for fraktfunksjonalitet, og mot Google og Facebook for annonsering av produkter.

Nettbutikken har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser.

Besøk nettbutikken på vidasbabynest.no.

Om Vidas Babynest.

Vidas Babynest er en liten familiebedrift i Fredrikstad som ble stiftet av Vida og Jørgen i 2016. Det hele startet da de ventet sitt første barn sommeren 2015. For å gi barnet en trygg og myk start på livet, sydde Vida et eget babynest som babyen kunne ligge i de første månedene. De delte et bilde av babynestet på Facebook og fikk spørsmål om de kunne lage babynest på bestilling.

Vida og Jørgen startet å selge på nett gjennom en annen nettbutikkløsning, men kom til oss på sommeren 2017 fordi de følte at tiden var inne for å ta steget videre.

 

Victor Lopez

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Victor Lopez og jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg