Vidas Babynest.

Oppdraget.

Vidas Babynest er en liten familiebedrift i Fredrikstad som ble stiftet av Vida og Jørgen i 2016. Det hele startet da de ventet sitt første barn sommeren 2015. For å gi barnet en trygg og myk start på livet, sydde Vida et eget babynest som babyen kunne ligge i de første månedene. De delte et bilde av babynestet på Facebook og fikk spørsmål om de kunne lage babynest på bestilling.

Vida og Jørgen startet å selge på nett gjennom en annen nettbutikkløsning, men kom til oss på sommeren 2017 fordi de følte at tiden var inne for å ta steget videre.

De hadde behov for en ny nettbutikk med skreddersydde løsninger for deres bedrift.

Løsningen.

Den nye nettbutikken til Vidas Babynest ble lansert i mai 2018 på vidasbabynest.no.

Nettbutikken er bygget på WordPress med WooCommerce og har mye spesialtilpasset funksjonalitet. Både privatkunder og forhandlerkunder kan plassere ordre i én og samme nettbutikk. Løsningen har dessuten integrasjoner mot Logistra for fraktfunksjonalitet, og mot Google og Facebook for annonsering av produkter.

Nettsidene har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser.

Besøk nettsiden på vidasbabynest.no.

Om Vidas Babynest.

Vidas Babynest er en liten familiebedrift i Fredrikstad som ble stiftet av Vida og Jørgen i 2016.

Det hele startet da de ventet sin første sønn Casper sommeren 2015. For å gi barnet en trygg og myk start på livet, sydde Vida et eget babynest som han kunne ligge i de første månedene. De delte et bilde av babynestet på Facebook og fikk mange positive tilbakemeldinger og spørsmål om de kunne lage babynest på bestilling.

Dette ble grunnlaget for den lille gründerbedriften.

Victor Lopez

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Victor Lopez. Jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg