Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale Strategi Facebook Ads Google Ads Nettbutikk

Oppdraget

Vidas Babynest kom til oss i 2018 med behov for en moderne og stilren nettbutikk med skreddersydde løsninger for deres bedrift.

Scroll for å lese mer
Nettbutikk til Vidas Babynest

Løsningen

Den nye nettbutikken til Vidas Babynest ble lansert i mai 2018 på vidasbabynest.no.

Nettbutikken er bygget på WordPress med WooCommerce og har mye spesialtilpasset funksjonalitet. Både privatkunder og forhandlerkunder kan plassere ordre i én og samme nettbutikk.

Løsningen har dessuten integrasjoner mot Logistra for fraktfunksjonalitet, og mot Google og Facebook for annonsering av produkter.

Nettbutikken har et responsivt design som tilpasser seg alle skjermstørrelser.

Besøk nettbutikken på vidasbabynest.no.

Vi har i ettertid også utviklet en engelsk nettbutikk på vidasbabynest.com hvor kunden mottar ordre fra hele verden.

Disse nettbutikkene er integrert for automatisk synkronisering av produkter og lagerbeholdning.

Redesign

Det er viktig å fornye seg med jevne mellomrom og nettbutikkene har vært gjennom 2 større ansiktsløft i tiden etter lanseringen i 2018.

Senest i 2021 gjorde vi et redesign av nettbutikkene i forkant av høysesong og Black Weekend, noe som bidro til salgsrekord dette året.

Digital markedsføring

Vi bistår kunden med synlighet på nett og betalt annonsering på både Facebook og Google.

I forbindelse med større kampanjer (Black Friday, jul, o.l.) lager vi også bannere og annet materiale til annonsering av kampanjene.

Se eksempler lenger ned på siden her.

Produktside i nettbutikk (mobilvisning).

Produktside i nettbutikk (PC-visning).

Black Weekend banner til Vidas Babynest

Kampanjebanner til forsiden i nettbutikk.

Kampanjevideo til Facebook og Instagram.

Kundeuttalelse

- Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Om Vidas Babynest

Vidas Babynest er en liten familiebedrift i Fredrikstad som ble stiftet av Vida og Jørgen i 2016. Det hele startet da de ventet sitt første barn sommeren 2015. For å gi barnet en trygg og myk start på livet, sydde Vida et eget babynest som babyen kunne ligge i de første månedene. De delte et bilde av babynestet på Facebook og fikk spørsmål om de kunne lage babynest på bestilling.

Vida og Jørgen startet å selge på nett gjennom en annen nettbutikkløsning, men kom til oss på sommeren 2017 fordi de følte at tiden var inne for å ta steget videre. Les mer om Vidas Babynest her.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Victor Lopez

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Victor Lopez og jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg