Utførte tjenester

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Oppdraget

AOF Østfold ønsket en ny, optimalisert nettside for Viken Kompetanse. Den nye nettsiden skal vise frem deres tjenester innen kompetanseutvikling og opplæring på en pen og enkel måte. Det skal også være enkelt å få svar på spørsmål innen utdanning og å ta kontakt.

Scroll for å lese mer
Vikenkompetanse hovedbilde

Løsningen

Den nye nettsiden til Viken Kompetanse er basert på WordPress med et stilrent, responsivt design som er tilpasset for alle skjermstørrelser. Nettsiden er lett å navigere, og all informasjon er lett tilgjengelig. Vi har optimalisert nettsiden opp mot søkemotorer, og det er satt opp en pen nyhetsside hvor det stadig legges ut oppdateringer.

Det er lett å ta kontakt gjennom kontaktskjemaer og en Messenger Chat-bot, slik at man fort får svar på sine spørsmål.

Besøk den nye nettsiden på www.vikenkompetanse.no.

Vikenkompetanse underside mobil
Vikenkompetanse underside pc

Om Viken Kompetanse

AOF Østfold er et studieforbund med et idealistisk grunnlag fundamentert i arbeiderbevegelsens verdier. De har faste undervisningslokasjoner i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Mysen. De har per i dag administrasjonssenter i Fredrikstad og Sarpsborg. 

De er samtidig et kompetansesenter for voksenopplæring i hele Viken både med stedbasert undervisning og fjernundervisning, og kombinasjoner av dette.

Tilbake til porteføljen Besøk nettsiden
Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg