Videoproduksjon.

Vurderer du å bruke video på hjemmesiden eller til markedsføring i sosiale medier?

Skap tillit hos potensielle kunder med en video som enten presenterer bedriften din eller demonstrerer hvor gode produktene dine er.

Vi kan hjelpe deg med planlegging og produksjon av video til hjemmesiden og sosiale medier.

En bedrift har, i følge undersøkelser gjort av nettstedet videoexplainers.com, ca. 50 ganger så stor sjanse for å havne på førstesiden på Google hvis den er god på å bruke video på nettsiden. Video er dessuten det foretrukne formatet på både Facebook og Instagram, i tillegg til at den kan være med på å øke synligheten både i Google og på YouTube.

Er du usikker på hvordan video kan hjelpe deg å fremme din bedrift eller produktene du selger? Eller ønsker du å ta en prat om en konkret videoidé?

Ta kontakt med oss i dag.

Les også:
Slik bruker du video i markedsføring på nett

Prosessen.

Første kontakt.

Du kontakter oss og forteller litt mer om hva slags type video du ønsker.

Behovsanalyse.

Du gjennomfører en enkel og uforpliktende behovsanalyse på videooppdraget med tanke på budskap, innhold, visuelle kjennemerker (logo, farger, osv), bruksområder m.m.

Pristilbud.

Du får et uforpliktende pristilbud.

Videoshoot.

Basert på behovsanalysen og annen kommunikasjon gjør vi filmopptak til videoen.

Presentasjon av video.

Vi presenterer videoen for deg og du får mulighet til å gjøre revisjoner.

Leveranse.

Vi oversender videoen i riktig format slik at du enkelt kan laste den opp til de plattformene du ønsker, enten det er YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn eller lignende.

Victor Lopez

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Victor Lopez. Jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg