Film og foto

I en tid da alle kan ta bilder og filme med mobiltelefonen sin, er det ekstra viktig å skille seg ut med profesjonell foto- og filmproduksjon til hjemmesiden, markedsføring og sosiale medier.

Vi kan hjelpe din bedrift med film og foto fra A til Å, fra planleggingsfasen til sluttproduksjonen.

Les mer Ta kontakt
Ny video til Modern Activity Center

Vil du ta en prat om ditt prosjekt?

Lurer du på hvordan bilde og video kan hjelpe deg å fremme din bedrift eller produktene du selger? Eller har du en konkret video-idé du vil prate om?

Vi kan hjelpe med:

  • Produktbilder og/eller produktvideo.
  • Ansattbilder (portrettbilder og/eller miljøbilder).
  • Video som presenterer bedriften, de ansatte eller tjenester.
  • Intervjuvideo.
  • Opptak av foredrag.
  • Animasjonsvideo.
  • Opplæringsvideo.

Ta kontakt med oss i dag.

Økt synlighet med bilde og video

Vi kan hjelpe deg med planlegging og produksjon av video til hjemmesiden og sosiale medier.

En bedrift har, ifølge undersøkelser gjort av nettstedet videoexplainers.com, omtrent 50 ganger så stor sjanse for å havne på førstesiden i Googles søkeresultater hvis den er god på å bruke video på nettsiden. Video er dessuten det foretrukne formatet på både Facebook og Instagram, i tillegg til at den kan være med på å øke synligheten både i Google og via YouTube.

Les også:
Slik bruker du video i markedsføring på nett

Hva kan bilde- og videoproduksjon gjøre for din bedrift?

Noen ganger kan bilder og video være det som skiller dere ut i mengden og blir nøkkelen til suksess. Da er det viktig at din bedrift og dine tjenester blir presentert på en helhetlig og profesjonell måte med en rød tråd som knytter den visuelle profilen sammen i ulike kanaler.

Her kan du se noen eksempler på hva vi kan gjøre for bedrifter med bilder og video:

Bilder og video til Modern Activity Center AS

I februar 2022 hadde vi et spennende oppdrag hos Modern Activity Center på Gardermoen. Vi var ansvarlige for å planlegge, utføre og redigere alt av foto- og videomateriale fra Norgesmesterskap i innendørs kroppsflygning. Videoen du ser under bildene ble laget i september 2021. Den er brukt  på kundens hjemmeside, YouTube-kanal og sosiale medier, i tillegg til betalt annonsering på Facebook, Instagram og YouTube.

Bilder og video til BEFORM

Beform er en produsent av sprøytestøping og herdeplast, lokalisert i Fredrikstad. 

Vi har bistått Beform med visuelt innhold over flere oppdrag. I september 2022 gjennomførte vi en miljø-videoshoot, og i desember tok vi miljø-bilder.

Vi gjennomførte planlegging, utførelse og redigering.

Miljø- og ansattbilder til Water Circles

I februar 2022 var vi på et effektivt oppdrag hos Water Circles i Oslo. Denne dagen tok vi masse fine videoklipp, miljø- og ansattbilder, og stod for planlegging, utførelse og redigering. Under ser du resultatet:

Fotoshoot til Vidas Babynest

I 2022 hadde vi to spennende fotoshoots med Vidas Babynest i Fredrikstad. Vi tok oss av planlegging, utførelse av shoot og redigering. Under ser du noen av bildene:

Miljø- og ansattbilder til Tyrolit

Tyrolit i Fredrikstad bestilte oss til å ta ansatt- og miljøbilder i januar 2022. Fotoshooten gikk som smurt og gutta fra Tyrolit var veldig fornøyde! Under kan du se noen utvalgte bilder:

Interiørbilder til Gamlebyen Hotell

I desember 2021 og januar 2022 hadde vi to spennende fotooppdrag hos Gamlebyen Hotell i Fredrikstad. Det første oppdraget handlet om å ta bilder av julestemningen som er så spesiell og fin i Gamlebyen i Fredrikstad. På neste oppdrag i januar tok vi bilder av møterom og konferanselokaler. Vi var ansvarlige for planlegging, utførelse og redigering av alle bilder. Her ser du noen av bildene:

Miljø- og ansattbilder til Nexans

I desember 2022 dro vi til Nexans i Fredrikstad på bildeoppdrag. Miljø og personell sto i sentrum, og vi gjennomførte også redigering.

Miljø- og ansattbilder til LCA

LCA er en bedrift som tilbyr skybaserte løsninger for miljødokumentasjon. I november 2022 dro vi på besøk for å gjennomføre en fotoshoot av bedriftens ansatte.

Vi sto for planlegging, utførelse og redigering.

Miljø- og ansattbilder til Nelfo Østfold

I mars 2022 fotograferte vi ansatte og elever hos Nelfo Østfold i Sarpsborg. Vi stod for planlegging, fptoshoot og redigering. Under ser du noen bilder fra dette oppdraget.

Video til Dehn Design

Utført i desember 2021 – en kort videoannonse hvor vi viser POP-UPen til Dehn Design. Vi stod for planlegging, utførelse av shoot og redigering. Videoen brukes i dag på kundens hjemmeside, YouTube-kanal og sosiale medier, i tillegg til betalt annonsering på Facebook, Instagram og YouTube.

Videoer og bilder til FREVAR KF

I november 2021 leverte vi en serie med videoer til FREVAR KF i Fredrikstad, hvor de presenterer virksomheten og de ulike anleggene. Vi sørget for planlegging, utførelse og redigering.

I desember 2022 leverte vi bilder til FREVAR KF med fokus på miljø, og ansatte.

Under ser du én av disse videoene. Resten kan du se på Youtube-kanalen som vi opprettet for dem.

Video til Sceneteppe Fredrikstad

Sceneteppe er en paraplyorganisasjon som tilbyr teater- og musikalundervisning for barn og unge i alderen 4-26 år.

Vi besøkte Sceneteppe i oktober 2022 for et filmoppdrag. Barn og unge var i sentrum, med fokus på teaterundervisning og aktiviteter.

Vi gjennomførte også redigering.

Bilder til Værk

Værk er en bedrift i Gamlebyen i Fredrikstad som tilbyr gastronomiske opplevelser, kombinert med arrangementer.

I desember 2022 besøkte vi VÆRK for bildetagning av miljø ut- og innvendig. Vi redigerte også bildene.