Ny nettside

Nettsiden er ofte kundens første møte med bedriften din. Et stilrent design med gode bilder og grafiske elementer, i kombinasjon med lynrask hastighet og effektiv navigasjon, skaper den gode brukeropplevelsen som avgjør om kunden velger nettopp din bedrift – eller går videre til neste.

Vi hjelper din bedrift med å skape et godt førsteinntrykk på nett.

Les mer Ta kontakt
BEFORM med ny nettside

Synlighet og høy rangering i Google

Det hjelper lite å ha en flott nettside hvis ingen finner den. Når vi designer og utvikler nye nettsider, er det alltid med svært høy standard for søkemotoroptimalisering (SEO), rangering i søkemotorer og synlighet på internett.

Visste du at Fredrikstad Webdesign AS er et av de mest synlige webbyråene i organisk søk i Norge? Det er fordi vi faktisk kan SEO.

Vårt mål er å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og da må vi levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

Raske nettsider og nettbutikker som rangerer høyt i søk

Opplever du at din nåværende hjemmeside er treig eller lite synlig i Google? Synlighet i søkemotorer og rask lastetid er noe av det aller viktigste vi tenker på når vi utvikler nye nettsider og nettbutikker. Vi følger vi strenge standarder for søkemotoroptimalisering og lastehastighet gjennom hele utviklingen. Effektivt og verdiskapende arbeid kalles det!

AOF Østfold med ny nettside

Hjemmesider / nettsider og nettbutikker med den funksjonaliteten dere trenger

Skal nettsiden løse forretningsmessige utfordringer? Vil dere at nettsiden skal effektivisere den daglige driften, eller ønsker dere bare å bli mer synlige og få flere kunder?

Vi utvikler alle hjemmesider / nettsider og nettbutikker på skreddersøm, unikt tilpasset hver kunde. Det betyr at det ikke finnes begrensninger i design, layout eller funksjonalitet. Alt er mulig – så fortell oss hva dine utfordringer er!

Dette sier noen av våre kunder

Topp kvalitet og service, og svært profesjonelle. Svarer raskt når man tar kontakt, er kreative og lytter til kundens behov. Anbefales!

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på vår nye hjemmeside, webtjenester og synlighet på nett.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite. Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!

Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging i forbindelse med vår nye nettbutikk! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Vi hadde behov for en ny grafisk profil og nettside til Scheibler Advokatfirma. Fredrikstad Webdesign leverte til våre forventninger, og vel så det. Takk for et godt samarbeid!

Jeg kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign om du har behov for digital markedsføring eller produksjon av hjemmesider. Det er en hyggelig og serviceinnstilt gjeng som kan det de driver med. Jeg opplever at de tar utgangspunkt i ditt unike firma og ser muligheter og kommer med forslag som er tilpasset akkurat din firmaprofil.

Vi er veldig fornøyd med at valget falt på Fredrikstad Webdesign da vi trengte en ny hjemmeside. Hyggelige, effektive og kreative folk som har vært svært behjelpelige med gode råd og ideer hele veien fra ide til lansering av ny side. Vi har endelig fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med, og som vi er stolte av å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere!

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Hva med sikkerhet, GDPR og andre viktige ting..?

Er det ikke deilig når alt bare fungerer? Hos oss blir du og prosjektet ditt tatt godt vare på, og når vi sier at vi er en totalleverandør av hjemmesider / nettsider og nettbutikker – så er vi nettopp det!

Nettsider fra oss…

Nettsider og nettbutikker du enkelt kan oppdatere selv

Vi bruker WordPress m/ WooCommerce som rammeverk på alle nettsider vi utvikler, noe som gjør at du enkelt klarer å oppdatere innholdet på dem selv.

Opplæring og 4 uker fri oppfølging er alltid inkludert i alle prosjekter.

Ofte stilte spørsmål om hjemmeside

Når bedriften skal ha ny nettside er ofte et av de mest sentrale spørsmålene «hvor mye koster en hjemmeside?».
Vi er svært transparente når det kommer til pris, men ingen prosjekter er like og alle oppdrag er skreddersøm. Vi trenger derfor litt informasjon om prosjektet ditt for å kunne estimere kostnader. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende web-prat.

PS! Vi gjør alle oppdrag på fastpris m/ fornøydgaranti.

Les mer i vår blogg om hvordan vi tenker når vi estimerer pris.

Alle hjemmesider vi lager er basert på skreddersøm og unikt tilpasset hver kunde. Vi benytter ingen maler. Derfor er det ingen begrensninger når det kommer til utseende og design. Du vil få en helt unik og stilren nettside.
Du som kunde kan komme med tilbakemeldinger og innspill før, under og etter prosjektet.
Nettsiden din, i gjennom søkemotorer, er i svært mange tilfeller det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Og alle vet hvor viktig et godt førsteinntrykk er.

Kundeuttalelse

- Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på webtjenester og synlighet på nett.

Ja! Som nevnt over blir alle nettsider utviklet på skreddersøm og unikt tilpasset hver kunde. Dette gjelder også funksjonalitet. Alle bedrifter har forskjellige behov når det kommer til funksjonalitet. Noen har enkle behov, noen er ikke klar over sine behov, mens andre har store behov. Vi tar utfordringen! Sammen med en grundig behovsanalyse, leverer vi de funksjonene du måtte trenge på din hjemmeside. Eksempler:

  • Dynamisk portefølje- og prosjektvisning.
  • Avanserte kalkulatorer.
  • Produkt- eller tjenesteoversikt.
  • Betalingsløsninger.
  • Integrasjon med sosiale medier.

Hjemmesiden skal være svært enkel for de besøkende å forstå, men den skal også være enkel for deg å vedlikeholde.

Vi inkluderer alltid opplæring i hvordan du selv publiserer innhold, artikler og oppdaterer eksisterende innhold. Vi benytter ofte rammeverket WordPress som skal være enkelt for deg å bruke.

Universell utforming er en lovpålagt forskrift i diskriminerings- og tilgjengelighetsloven, som blant annet sier at norske nettløsninger skal utformes slik at alle brukere – uansett hemninger eller tilstand – skal kunne benytte løsningen.

Å være godt synlig i Google og andre søkemotorer er en selvfølgelighet. Det hjelper lite å ha en fin hjemmeside hvis ingen finner den, sant? Vi følger alltid Google sine strenge standarder for søkemotoroptimalisering når vi utvikler din nye hjemmesider.
Utvikling av hjemmesider og SEO går hånd i hånd.

Kundeuttalelse

- En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite. Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!

Sikkerhet på internett er noe av det viktigste vi fokuserer på. Uavhengig om du har en enkel eller stor nettside, er vår strenge prosedyre rundt sikkerhet den samme. Alle nettsider vi utvikler blir utstyrt med sikkerhetsprogrammer, SSL og via vår webmasteravtale har vi tjenester for å overvåke din nettside i sanntid samt regelmessig oppdatering av programvare.

Det er ikke bare du som irriterer deg over hjemmesider som laster seint. Fluktfrekvensen fra nettsider som bruker lang tid på å laste er nesten 100%. Fredrikstad Webdesign følger strenge standarder i fht. oppbygging av nettsiden, optimalisering av kode, innhold & bilder og kvalitet på server.

Ja! På en godt laget nettside går gode tekster og design hånd i hånd. Et konkret og fengende budskap via tekst er noe av det viktigste på nettsiden din.

Hvis dere ikke har tid eller lyst til å skrive egne tekster, kan vi bistå med det. Vi har dedikerte innholdsprodusenter med lang erfaring. Les mer om tekst- og innholdsproduksjon her.

Utviklingen av ny teknologi på internett gjør at nettsider før eller siden går ut på dato. Slik er det bare.
At du får en nettside som har en lang levetid og hvor programvaren regelmessig kan bli oppdatert til ny versjon, er standard hos Fredrikstad Webdesign. Dette har også med sikkerhet å gjøre.

Via våre webmasteravtaler har vi tjenester hvor vi hver måned gjøre nødvendig vedlikehold på din hjemmeside slik at den følger utviklingen på internett.

Vi følger alle lover og regler når det kommer til GDPR og personvern på din nye nettside. Det er standard hos oss.

Kundeuttalelse

- Vi er veldig fornøyd med at valget falt på Fredrikstad Webdesign da vi trengte en ny hjemmeside. Hyggelige, effektive og kreative folk som har vært svært behjelpelige med gode råd og ideer hele veien fra ide til lansering av ny side. Vi har endelig fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med, og som vi er stolte av å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere!

Vi har spesialisert oss på rammeverket WordPress, og kan lage skreddersydde nettsider basert på dette. 9 av 10 nettsider vi lager bruker WordPress som rammeverk.
WordPress er et kraftig og fleksibelt CMS (Content Management System) som gjør det enkelt for deg som kunde å administrere din egen nettside etter at den er ferdig produsert av oss.

Ja! Hos Fredrikstad Webdesign har du som kunde 100% eierskap til din egen hjemmeside og alt innhold på hjemmesiden.

Du kan når som helst velge å flytte nettsiden din over til ny leverandør.

Les mer om nettsider og hvordan vi arbeider i vår blogg

Hvor mye koster en nettside?

Når bedriften din skal ha seg en ny nettside er det mange spørsmål som skal [...]

Les mer
Start det nye året med ny nettside og økt synlighet på internett

2023 – Nytt år! Det er nesten ingenting som slår en ny og fresh start [...]

Les mer

Utvalgte prosjekter

Istedenfor å lese masse selvskryt og flotte ord kan du heller se hva vi faktisk kan. Her ser du noen spennende prosjekter vi har arbeidet med den siste tiden...