Ny verdiskapende nettside / hjemmeside til bedriften?

En god nettside / hjemmeside som rangerer godt i Google har aldri før vært viktigere. Nettsiden er ofte det første møtet en potensiell ny kunde har med bedriften din.

Alle bedrifter har forskjellige behov når det kommer til hjemmesiden sin. Noen har enkle behov, noen er ikke klar over sine behov, mens andre har store behov. Vi tar utfordringen!

En komplett partner på web

Med fokus på langvarige kundeforhold.

Vi streber etter å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og da må vi kontinuerlig levere produkter og tjenester av høy kvalitet.

Raske nettsider og nettbutikker som rangerer høyt i Google.

Opplever du at din nåværende hjemmeside er treig eller lite synlig i Google?

Noe av det aller viktigste vi tenker på når vi utvikler nye nettsider og nettbutikker, er synlighet i søkemotorer og at den laster hurtig. Derfor følger vi strenge standarder når det kommer til søkemotoroptimalisering og lastehastighet under hele utvikling. Effektivt og verdiskapende arbeid kalles det!

Om utseende og funksjonalitet

Stilrene hjemmesider / nettsider og nettbutikker med den funksjonaliteten du trenger.

Har bedriften noen forretningsmessige utfordringer nettsiden skal løse? Er det noe nettsiden skal effektivisere innad den daglige driften, eller ønsker du bare å bli mer synlig og få flere kunder?

Alle hjemmesider / nettsider og nettbutikker blir utviklet på skreddersøm og unikt tilpasset hver kunde. Dette gjør at det ikke finnes begrensinger i forhold til design, layout og funksjonalitet; alt er mulig – så fortell oss hva dine utfordringer er!

Nettsider som bare fungerer

Dette sier noen av våre kunder.

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på vår nye hjemmeside, webtjenester og synlighet på nett.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite. Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!

Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging i forbindelse med vår nye nettbutikk! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Vi hadde behov for en ny grafisk profil og nettside til Scheibler Advokatfirma. Fredrikstad Webdesign leverte til våre forventninger, og vel så det. Takk for et godt samarbeid!

Jeg kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign om du har behov for digital markedsføring eller produksjon av hjemmesider. Det er en hyggelig og serviceinnstilt gjeng som kan det de driver med. Jeg opplever at de tar utgangspunkt i ditt unike firma og ser muligheter og kommer med forslag som er tilpasset akkurat din firmaprofil.

Vi er veldig fornøyd med at valget falt på Fredrikstad Webdesign da vi trengte en ny hjemmeside. Hyggelige, effektive og kreative folk som har vært svært behjelpelige med gode råd og ideer hele veien fra ide til lansering av ny side. Vi har endelig fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med, og som vi er stolte av å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere!

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Hva med sikkerhet, GDPR og andre viktige ting..?

Er det ikke deilig når alt bare fungerer? Hos oss blir du og prosjektet ditt tatt godt vare på, og når vi sier at vi er en totalleverandør av hjemmesider / nettsider og nettbutikker – så er vi nettopp det!

Nettsider fra oss

…følger alle regler ifht GDPR.
…holder et svært høyt sikkerhetsnivå.
…benytter alltid SMTP til automatisert e-post.
…har en lastehastighet på maks. 2 sekunder.
…er svært skalerbare i f.h.t design og funksjonalitet.
…kan få webmasteravtale / driftavtale slik at du alltid har en solid samarbeidspartner i ryggen.

Nettsider du enkelt kan oppdatere selv

Nettsider og nettbutikker du enkelt kan oppdatere selv.

Vi bruker WordPress m/ WooCommerce som rammeverk på alle nettsider vi utvikler, noe som gjør at du enkelt klarer å oppdatere innholdet på dem selv.

Opplæring og 4 uker fri oppfølging er alltid inkludert i alle prosjekter.

Ofte stilte spørsmål

Se noen utvalgte prosjekter.

Olimb.

Hjemmeside Strategi SEO Google Ads Webmasteravtale

Ny nettside, vekstdrevet webdesign, søkemotoroptimalisering og Google Ads.

Les mer

Café Hanco.

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Moderne og brukervennlig nettside for å promotere organisasjonen, konseptet og tjenestene de tilbyr.

Les mer

Viken Kompetanse.

Hjemmeside SEO Webmasteravtale

Ny optimalisert hjemmeside for Viken Kompetanse. Den skal vise frem deres tjenester på en enkel og ryddig måte.

Les mer

Karrieresenter Østfold.

Hjemmeside Strategi SEO Google Ads Facebook Ads Webmasteravtale

Ny stilren hjemmeside med tilleggsfunksjonalitet som gir god oversikt over de ulike veiledningstjenestene.

Les mer

Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål rundt ny hjemmeside / nettside eller nettbutikk til bedriften din? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en hyggelig web-prat!