Søkemotor-optimaliserting

Søkemotoroptimalisering, også kalt SEO, er en helt essensiell ting når vi utvikler ny hjemmeside / nettside eller nettbutikk. Å rangere godt i søkeresultatene har aldri vært viktigere.

Scroll for å lese mer

Hva er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization (søkemotoroptimalisering), og handler om å overbevise søkemotorer om at akkurat din hjemmeside er den mest relevante for spesifikke søkeord.

Innholdet på din hjemmeside, din autoritet og troverdighet som «representant» av forskjellige søkeord, er viktig når det kommer til søkemotoroptimalisering. Google vil at de som benytter sine tjenester, skal finne relevant og god informasjon med en gang.

Det krever god forståelse og innsikt i hvordan algoritmen til en søkemotor fungerer, og nøyaktig hvilke faktorer som skal vektlegges på og utenfor hjemmesiden.

Har du en hjemmeside som ikke er utviklet med tanke på synlighet? Slike hjemmesider inneholder gjerne flere «flaskehalser» som gjør det vanskelig for søkemotorene å rangere innhold og relevans på nettsiden. La oss finne ut hva som er feil. For de fleste anbefaler vi å starte med en grundig statusanalyse for å se hvor skoen trykker, kartlegge muligheter, og se hvilke tiltak som gir størst effekt.

Teknisk SEO g- omhandler å optimalisere rammeverket, publiseringsløsningen og informasjons-strukturen. Fredrikstad Webdesign utfører full rammeverksoptimalisering og sørger for at det er enkelt for deg som administrerer nettsiden å publisere innhold som har gode forutsetninger for å bli rangert høyt i søkemotorene.

On-site SEO – omhandler å optimalisere nettsiden i samsvar med søkeord som er viktig for deg. Dette kan innebære at for eksempel forskjellige undersider blir optimalisert for hver sine søkeord.
Vi har tekstforfattere som kan skrive gode og optimaliserte tekster.

Off-site SEO – omhandler å påvirke hvordan hjemmesiden rangerer i Google med hjelp av utenforstående faktorer. I all hovedsak dreier dette seg om nettsider som linker til ditt nettsted og hva slags ankertekst som blir brukt i disse linkene. Dette er den viktigste faktoren når det kommer til SEO.

Fredrikstad Webdesign AS hjelper deg med søkemotoroptimalisering. Fra Sarpsborg til Bergen.

Søkemotoroptimalisering er tidkrevende jobb som krever en god strategi og regelmessig optimalisering basert på analyse. Derfor tilbyr vi regelmessig SEO i våre webmasteravtaler.

«Alle» benytter søkemotorer

Henvisninger fra søkemotorer utgjør i dag over 68% av all trafikk til norske nettsteder. Det er ikke lenger en overdrivelse å si at «alle» benytter en søkemotor når de i dag leter etter produkter eller tjenester.

Den desidert mest brukte søkemotoren er Google, med så mye som 95% markedsandel. I en kjøpsprosess er dine potensielle kunder mest sannsynlig innom Google for å innhente informasjon, sammenligne, og finne det beste tilbudet.

Er du ikke godt synlig, blir du sannsynligvis heller ikke vurdert.

Derfor skal du bruke Fredrikstad Webdesign til SEO

Fredrikstad Webdesign har utviklet hjemmesider og webløsninger siden 2001 og arbeidet med ren søkemotoroptimalisering (SEO) siden 2009. Utvikling av hjemmesider og SEO går hånd i hånd. Det hjelper lite å ha en fin hjemmeside hvis ingen finner den, ikke sant?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et viktig ledd i hva som definerer en god hjemmeside og i en helhetlig markedsføring på Internett.