Digital markedsføring

Det hjelper lite å ha en flott nettside hvis ingen finner den. Derfor er vi også en totalleverandør av digital markedsføring. Alt fra søkemotoroptimalisering til betalt annonsering?

Scroll for å lese mer

Alle bedrifter «må» markedsføre seg digitalt

Digital markedsføring har etterhvert blitt et «must» for alle bedrifter som ønsker å lykkes på nett. Det handler ikke bare om å ha fine og moderne hjemmesider. De aller fleste bedrifter er avhengige at av folk finner frem til nettsiden, enten det er gjennom et søk i Google eller ved klikk på annonser som er synlige på nett eller i mobilapper.

Vi i Fredrikstad Webdesign kan hjelpe deg med det meste innen digital markedsføring, alt fra Google Ads til annonsering i sosiale medier som Facebook og Instagram.

Søkeannonser i Google Ads

Annonsering i søkemotorer er en effektiv måte å nå folk som søker etter akkurat de tjenestene eller produktene du selger. Vi hjelper deg med strategi og utforming av selve annonsene, i tillegg design og optimalisering av landingssidene de peker til.

Banner- og videoannonsering i Google-nettverket

Google Display-nettverket gir annonsører muligheten til å nå sitt publikum med grafiske annonser (bannere) og video.

Gjennom Google Display har du muligheten til å vise videoannonsene dine på YouTube og bannerne dine på en mengde nettsider, samtidig som du har full kontroll på hvilke videoer, kanaler og nettsider annonsene vises på.

Vil du vite mer om annonsering i Google Display-nettverket og hva det er? Vi har skrevet en artikkel om Google Display, som du kan lese her!

Effektiv markedsføring med remarketing

Remarketing lar deg vise annonser til personer som allerede har besøkt nettstedet ditt. Du kan derfor utforme disse annonsene med et annet budskap, enn annonser som vises til personer som ikke vet om bedriften din fra før. Effektiv remarketing handler om å tilpasse annonsene til ditt nettsted og til de besøkende, slik at budskapet føles mer relevant og treffer kunden på en annen måte, enn øvrig annonsering.

Tiltrekk potensielle nye kunder med content marketing

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring på norsk, handler i stor grad om å tiltrekke potensielle nye kunder eller besøkende til ditt nettsted ved å publisere informativt, nyttig og/eller underholdende innhold.

En populær form for innholdsmarkedsføring i dag, er blogging, men det er ofte ikke nok å bare publisere noe på bloggen. Det er viktig å både søkemotoroptimalisere innholdet og gjøre øvrige tiltak for at det du publiserer skal bli funnet på de ulike plattformene, som Google, Facebook, osv. Det er her vi kommer inn i bildet med rådgivning og ekspertise, når det kommer til bruk av nøkkelord, bilder, video, med mer.

Victor Lopez

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Victor Lopez og jeg er webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift.

Kontakt meg