Hjemmeside & webdesign.

Er din bedrift klar for en ny hjemmeside eller re-design av eksisterende nettside?

Fredrikstad Webdesign AS leverer stilrene og funksjonelle hjemmesider og webdesign i alle størrelser og fasonger til både store og små bedrifter. Ingenting gleder oss mer enn å se bedrifter øke sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer.

Nøkkelordet hva gjelder en god nettside er verdiskapning! Over 15 år i bransjen har lært oss å tenke helhetlig rundt hva som definerer en fullverdig og verdiskapende nettside.

Alle prosjekter følges tett opp i 4 uker etter levering. Dette for å forsikre at produktet fungerer akkurat som det skal, og at du som kunde skal bli komfortabel med den nye hjemmesiden.

Uansett hvor i landet du holder til. Fra Sarpsborg, Oslo til Bergen – Fredrikstad Webdesign AS hjelper deg!

Prosessen.

Første kontakt.

Du kontakter oss og forteller litt mer om hva din bedrift ønsker bistand med. Førstekontakten kan vi ta over e-post, telefon, chat eller et fysisk møte.

Behovsanalyse.

Du gjennomfører en enkel og uforpliktende behovsanalyse på jobben du ønsker utført.

Pristilbud.

Du får et signert pristilbud på jobben du ønsker utført.

Oppstartsmøte.

På større prosjekter anbefaler vi å ta et oppstartsmøte hvor vi blir enige om mål, delmål og lager en konkret framdriftsplan.

Lansering.

Prosjektet blir lansert og gjort tilgjengelig på internett.

Oppfølging, opplæring & support.

Alle prosjekter vi jobber med har 4 uker fri oppfølging m/ opplæring og ubegrenset med endringer.
Du vil her også få et tilbud om en webmasteravtale.

Videre samarbeid.

Hvis du er fornøyd med jobben vi har gjort og du føler samarbeidet har gått bra, tar vi gjerne en prat om videre samarbeid om f.eks digital markedsføring.

Knut Hunderi

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hei, mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg