Webmasteravtale / drift av nettside.

9 av 10 kunder velger å tegne en webmasteravtale med oss. Dette sikrer at bedriften har en solid samarbeidspartner i ryggen i alt fra sikkerhet og vedlikehold til oppdateringer. En webmasteravtale kan skreddersys for å passe akkurat til nettsiden til din bedrift.

Hva er en webmasteravtale?

En webmasteravtale er til for at du som kunde skal få en bekymringsfri hverdag på internett. 9 av 10 kunder velger å tegne en slik avtale.

La oss stå for full drift, sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting.

Alle avtaler er uten bindingstid.

Regelmessig backup.

Vi tar regelmessig backup av din hjemmeside med tilhørende databaser. Hyppigheten av hvor ofte vi tar backup, avgjøres av hva slags type hjemmeside du har.

Regelmessig oppdatering av programvare.

Å holde programvaren til en nettside oppdatert er svært viktig med tanke på sikkerhet og funksjonalitet. Internett utvikler seg hele tiden. Vi sørger for at din nettside holder følge med utviklingen.

Sikkerhet.

Mange undervurderer sikkerheten rundt nettsider. Det gjør ikke vi.

Utvikling av teknologi går raskt, og sikkerhet på internett har aldri vært viktigere. Visste du at ca 30.000 nettsider blir hacket hver eneste dag?

Uavhengig om du har en enkel eller stor nettside, er vår strenge prosedyre rundt sikkerhet den samme.

Regelmessig testing & feilretting.

Vi tester nettsiden din regelmessig og sørger for at den en hver tid fungerer optimalt i forhold til funksjonalitet og ytelse.

Support.

Alle webmasteravtaler inkluderer fri support.

Ukentlige besøksrapporter.

Alle webmasteravtaler inkluderer ukentlige besøksrapporter tilsendt på e-post.

SEO.

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et tidkrevende arbeid som krever regelmessig tiltak. Vi tilbyr regelmessig SEO i våre webmasteravtaler.

Les mer om søkemotoroptimalisering.

Webanalyse: prøve, analysere, handle, repetere.

En god og brukervennlig nettside utvikler seg over tid, ved å analysere hva brukerne gjør på nettsiden. Ved hjelp av regelmessig og målrettet analyse av ditt nettsted kan vi bidra til å finne ut hvorfor henvendelser og salg uteblir.

Vi utfører også analyse av dine konkurrenter, samt en søkeord-analyse.

Rabatt på alle andre tjenester.

Du får rabatt på alle andre tjenester vi leverer.

Knut Hunderi

Hei! Har du et prosjekt du vil prate om?

Mitt navn er Knut Hunderi. Jeg er daglig leder og webutvikler i Fredrikstad Webdesign AS. Ønsker du en uforpliktende samtale for å se på muligheter og løsninger for din bedrift?

Kontakt meg