Så hyggelig at du er interessert

…og velkommen til selvskryt på enda en «om oss»-side. Vi vil litt lenger ned på denne siden skrive at vi har masse erfaring, er flinke & profesjonelle.. vi vil skryte av kompetanse, verdier og så videre… men ta heller en titt i vår portefølje og se hva vi faktisk kan, eller så kan du scrolle nedover på denne siden og lese litt selvskryt.

Om Fredrikstad Webdesign AS.

Vi er en totalleverandør av webutvikling, design og synlighet på internett. Ingenting gleder oss mer enn å se bedrifter øke sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer. Vi streber etter å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og da må vi levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Derfor har vi en 100% fornøydgaranti på alt det vi leverer.

5 ansatte. Se ansatte her.
Omsetning i 2020: 3,5m+
Google Partner.
Godkjent lærebedrift.
Over 150 kunder. Se vår portefølje.

Make Webdesign
Great Again.

Over 15 års erfaring

Vi har ansatte som har jobbet over 15 år i bransjen, men vi er innforstått med at vi aldri blir utlært. Teknologien på internett utvikler seg raskt og vi sørger for å hele tiden holder oss oppdatert i fremste linje slik at du som kunde alltid får den nyeste og beste teknologien.

All kompetanse ‘Inhouse’

Svært mange web- og mediabyråer outsourcer jobb med programmering og utvikling til land med billig arbeidskraft. Hos Fredrikstad Webdesign kan du være sikker på at du alltid treffer mennesker med den kompetanse du trenger. All produksjon blir gjort ‘på huset’ med norske ansatte.

Google Partner

Fredrikstad Webdesign AS har vært Google Partner i over 5 år. Å være Google Partner vil si at Google anerkjenner oss for å ha den kompetanse som kreves for å arbeide med Google sin produkter, og å levere Google sine tjenester til våre kunder av svært høy kvalitet.

Alle ansatte som arbeider med f.eks Google Ads og Google Analytics har gjennomgått sertifisering via Google.

Godkjent lærebedrift

Vi er stolte av å være godkjent lærebedrift. I Norge er det stor mangel på lærlingplasser, og vi gjør det vi kan for å ta samfunnsansvar og regelmessig ta inn lærlinger.

Historikk

Selskapet ble stiftet i 2014 av Knut Hunderi og huser i dag 5 ansatte, og over 150 kunder. Vi sitter godt plassert i Mosseveien i Fredrikstad hvor vi daglig kommuniserer med kunder fra hele landet.

Vi har en visjon om å ikke nødvendig bli størst, men å bli kjennetegnet som et webbyrå med stor takhøyde, en samarbeidspartner som stiller opp på kort varsel, og som leverer tjenester av høy kvalitet.

Vi er stolte av å være Google Partner og godkjent lærebedrift.

«Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life»

Menneskene.

Knut Hunderi

Knut Hunderi.

Daglig leder
knut@f-w.no

Victor Lopez

Victor Lopez.

Webutvikler
victor@f-w.no

Lukas Zürcher

Lukas Zürcher.

Web-/Grafiskdesigner
lukas@f-w.no

Sarah Dehn

Sarah Dehn.

Digital markedsføring
sarah@f-w.no

Anette Bjørneby

Anette Bjørneby.

Digital markedsføring
anette@f-w.no