Om Fredrikstad Webdesign AS

Ingenting gleder oss mer enn å se bedrifter øke sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer. Vi streber etter å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og da må vi levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Derfor har vi en 100% fornøydgaranti på alt det vi leverer.

Vi har en visjon om å ikke nødvendig bli størst, men å bli kjennetegnet som et vennlig webbyrå med stor takhøyde, en samarbeids- og sparringspartner som stiller opp på kort varsel, og som leverer tjenester av høy kvalitet.

Scroll for å lese mer
Fredrikstad Webdesign AS

En komplett partner på web

Fredrikstad Webdesign AS er en totalleverandør av hjemmesider / nettsider, webutvikling, design og synlighet på internett.

Med våre 5 ansatte foregår all produksjon ‘Inhouse’ slik at du alltid møter hyggelige norsk-talende personer som raskt kan gi deg den hjelpen du trenger.

I tillegg er vi Google Partner, Vipps-Partner, Visma-sertifisert og Godkjent Lærebedrift så vi har dokumentert kompetanse litt utenom det vanlige.

Passer vi for deg?

Etter å ha jobbet med over 250 bedrifter og foretak rundt omkring i vårt landstrakte land, har vi gjort oss noen erfaringer med hva som skal til for å skape langvarige og verdiskapende kundeforhold, og hva som skal til for å lykkes med komplekse og større prosjekter.

  • Du er åpen for dialog og innspill rundt prosjektet; før, under og etter. Samarbeid er nøkkelen til suksess.
  • Du er åpen for at vi er en sparringspartner som stiller kritiske spørsmål.
  • Du stiller med åpent sinn om at løsningen på problemet kanskje ble annerledes enn den du trodde.
  • Du er villig til å investere både tid og riktig budsjett for at prosjektet skal bli en suksess.
  • Bedriften har én person som har ansvaret for prosjektet og som er kontaktperson.
Fredrikstad Webdesign AS

Historien

Fredrikstad Webdesign AS ble stiftet i 2014 av Knut Hunderi og huser i dag 5 ansatte, og over 250 kunder. Vi sitter godt plassert i Mosseveien i Fredrikstad hvor vi daglig kommuniserer med kunder fra hele landet.

«Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life»

Se våre dyktige ansatte

Dette sier noen av våre kunder

Topp kvalitet og service, og svært profesjonelle. Svarer raskt når man tar kontakt, er kreative og lytter til kundens behov. Anbefales!

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på vår nye hjemmeside, webtjenester og synlighet på nett.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite. Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!

Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging i forbindelse med vår nye nettbutikk! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Vi hadde behov for en ny grafisk profil og nettside til Scheibler Advokatfirma. Fredrikstad Webdesign leverte til våre forventninger, og vel så det. Takk for et godt samarbeid!

Jeg kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign om du har behov for digital markedsføring eller produksjon av hjemmesider. Det er en hyggelig og serviceinnstilt gjeng som kan det de driver med. Jeg opplever at de tar utgangspunkt i ditt unike firma og ser muligheter og kommer med forslag som er tilpasset akkurat din firmaprofil.

Vi er veldig fornøyd med at valget falt på Fredrikstad Webdesign da vi trengte en ny hjemmeside. Hyggelige, effektive og kreative folk som har vært svært behjelpelige med gode råd og ideer hele veien fra ide til lansering av ny side. Vi har endelig fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med, og som vi er stolte av å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere!

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Menneskene

Knut Hunderi

Knut er gründer og daglig leder, og har ansvaret for den daglige driften. Det er ofte Knut du møter når du ønsker et møte eller et pristilbud.

Knut Hunderi

Daglig leder

send e-post
Victor Lopez

Victor har vært ansatt siden 2017, og har ansvaret for alle Google-tjenester, og annonsering. Fungerer også som prosjektleder.

Victor Lopez

Performance Marketing & Webutvikling

send e-post
Lukas Zürcher

Lukas er vår dedikerte grafisk designer, og har ansvaret for prosjekter som krever mye grafisk arbeid.

Lukas Zürcher

Web- og grafisk design

send e-post
Sarah Dehn

Sarah har ansvaret for innholdsproduksjon og søkemotoroptimalisering for våre kunder. Sarah har vært ansatt siden 2020.

Sarah Dehn

Digital markedsføring

send e-post