Om Fredrikstad Webdesign

Ingenting gleder oss mer enn å se bedrifter bli mer konkurransedyktige på bakgrunn av de tjenestene vi leverer. Vårt mål er å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og da må vi levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Derfor har vi en 100% fornøydgaranti på alt vi leverer.

Vår visjon er ikke å bli størst, men å være kjent som et vennlig webbyrå med stor takhøyde, og en samarbeids- og sparringspartner som leverer høy kvalitet og stiller opp på kort varsel.

Fredrikstad Webdesign AS byttet navn til Bli Synlig AS i januar 2022. Les mer her.

Scroll for å lese mer
Fredrikstad Webdesign AS

En komplett partner på web

Fredrikstad Webdesign AS er en totalleverandør av hjemmesider / nettsider, webutvikling, design og synlighet på internett.

Med våre sju ansatte foregår all produksjon på huset slik at du alltid møter hyggelige norsktalende medarbeidere som raskt gir deg den hjelpen du trenger.

Vi er Google Partner, Vipps-Partner, Visma-sertifisert og Godkjent Lærebedrift.

Passer vi for deg?

Etter å ha jobbet med over 300 bedrifter og foretak rundt omkring i vårt landstrakte land, har vi gjort oss mange erfaringer. Vi vet hva som skal til for å skape langvarige og verdiskapende kundeforhold, og hva som skal til for å lykkes med komplekse og større prosjekter.

  • Du er åpen for dialog og innspill rundt prosjektet; før, under og etter. Samarbeid er nøkkelen til suksess.
  • Du er åpen for at vi er en sparringspartner som stiller kritiske spørsmål.
  • Du stiller med åpent sinn om at løsningen på problemet kanskje blir annerledes enn du trodde.
  • Du er villig til å investere både tid og riktig budsjett for at prosjektet skal bli en suksess.
  • Bedriften har én person som har ansvaret for prosjektet og er kontaktperson.
Fredrikstad Webdesign AS

Historien

Fredrikstad Webdesign AS ble stiftet i 2014 av Knut Hunderi. I dag er vi sju ansatte som bistår mer enn 300 kunder. Vi sitter godt plassert i Mosseveien i Fredrikstad hvor vi daglig kommuniserer med kunder fra hele landet.

«Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life»

Se våre dyktige ansatte

Dette sier noen av våre kunder

Topp kvalitet og service, og svært profesjonelle. Svarer raskt når man tar kontakt, er kreative og lytter til kundens behov. Anbefales!

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på vår nye hjemmeside, webtjenester og synlighet på nett.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Terje Høili Eiendoms nye nettside. Vi er meget fornøyd med resultatet! Gutta i Fredrikstad Webdesign er både kreative, effektive og serviceinnstilite. Er du eller din bedrift på jakt etter noen som kan lage nettside? Gå for Fredrikstad Webdesign!!

Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging i forbindelse med vår nye nettbutikk! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Vi hadde behov for en ny grafisk profil og nettside til Scheibler Advokatfirma. Fredrikstad Webdesign leverte til våre forventninger, og vel så det. Takk for et godt samarbeid!

Jeg kan trygt anbefale Fredrikstad Webdesign om du har behov for digital markedsføring eller produksjon av hjemmesider. Det er en hyggelig og serviceinnstilt gjeng som kan det de driver med. Jeg opplever at de tar utgangspunkt i ditt unike firma og ser muligheter og kommer med forslag som er tilpasset akkurat din firmaprofil.

Vi er veldig fornøyd med at valget falt på Fredrikstad Webdesign da vi trengte en ny hjemmeside. Hyggelige, effektive og kreative folk som har vært svært behjelpelige med gode råd og ideer hele veien fra ide til lansering av ny side. Vi har endelig fått en hjemmeside vi er veldig fornøyd med, og som vi er stolte av å vise frem til våre kunder og samarbeidspartnere!

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Menneskene

Knut Hunderi

Knut Hunderi

Daglig leder

send e-post
Victor Lopez

Victor har vært ansatt siden 2017, og har ansvaret for alle Google-tjenester, og annonsering. Fungerer også som prosjektleder.

Victor Lopez

Performance Marketing & Webutvikling

send e-post
Lukas Zürcher

Lukas Zürcher

Web- & grafisk design

send e-post
Sarah Dehn

Sarah Dehn

Markedsføring & Innholdsprodusent

send e-post

Nicolai Strindberg

Performance Marketing

send e-post
Adrian Michalek

Adrian Michalek

Video- & Fotograf

send e-post

"Fredrikstad Webdesign AS skal bli kjennetegnet som et vennlig og kreativt webbyrå som leverer tjenester av svært høy kvalitet. Vi stiller alltid opp på kort varsel, og har en 100% fornøydgaranti på alt det vi leverer.

Uten et godt team blir det ingen god portefølje"

Knut Hunderi, Daglig leder