Tlf: 9036 9036

E-post: [email protected]

Besøk oss:
Mosseveien 3, 1605 Fredrikstad

 

Skriv til oss

Ingenting gleder oss mer enn å se bedrifter øke sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer. Vi streber etter å utvikle gode og langvarige kundeforhold.

Knut HunderiDaglig leder

Vi leverer

Er det ikke deilig å kun ha én leverandør å forholde deg til?
Hos oss får du alle tjenester du trenger for å bli godt representert på internett. Ikke bare er det tidsbesparende og kostnadseffektivt, men du vil få en samarbeidspartner som virkelig kjenner deg og din bedrift.

Fredrikstad Webdesign AS er en totalleverandør av webutvikling og synlighet på internett. Vi leverer webdesign, hjemmesider, webløsninger og nettbutikker i alle størrelser og fasonger til både store og små bedrifter. Vi sitter godt plassert i Mosseveien i Fredrikstad hvor vi daglig kommuniserer med kunder fra hele landet.

Knut Hunderi

Knut Hunderi

Daglig leder

Victor Alejandro Lopez

Victor Lopez

Webdesigner

Christine Eilertsen

Christine Eilertsen

Lærling

Vår visjon

Vi har som visjon å bli et av Norges fremste webbyrå med hovedfokus på webdesign og synlighet på internett.

Det viktigste for oss er at du blir fornøyd med løsningene vi leverer. Derfor gir vi alle kunder en 100% fornøydgaranti slik at du kan være helt sikker på at du får et produkt som passer ditt behov.

Historikk

Fredrikstad Webdesign AS ble opprinnelig startet som et enkeltmannsforetak (Fredrikstad Webdesign Knut Hunderi), men ble videreført som aksjeselskap 11. september 2014.

Knut Hunderi er gründer og daglig leder. Han har tidligere studert Informatikk ved Universitetet i Oslo og Innovasjon & Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold.

  • Org.nr: 914 185 742 MVA.
  • Kontonummer: 9483 06 57368
  • Registrert i Foretaksregisteret
  • Registrert i Merverdiavgiftsregisteret
  • Registrert i NAV Aa-registeret
  • Regnskapsfører: BDO AS

Vi er stolte av å være

Fredrikstad Webdesign AS er godkjent lærebedrift