Ny nettbutikk

Fredrikstad Webdesign AS har lang og bred erfaring med utvikling av funksjonelle nettbutikker som er brukervennlige, søkemotoropimaliserte og som har potensialet til å selge godt. Vi utvikler nettbutikker på skreddersøm i WordPress m/ WooCommerce. Ta kontakt med oss for en uforpliktende nettbutikk-prat.

Les mer Ta kontakt
Blinken AS med ny nettbutikk

Nettbutikk levert av Fredrikstad Webdesign

En nettbutikk er egentlig en nettside med integrert nettbutikk. Du får altså det beste fra begge verdener og kan skalere nettbutikken opp (eller ned) etter behov – samtidig som du får flotte undersider til å fortelle om bedriften.

Vi leverer også nettbutikker med full integrasjon med booking- og billettløsninger. For eksempel salg av billetter til konserter, eller utleie av hytter.

Visste du at Fredrikstad Webdesign AS er et av de mest synlige webbyråene i organisk søk i Norge? Det er fordi vi faktisk kan SEO.

Vårt mål er å utvikle gode, langvarige og verdiskapende kundeforhold, og da må vi levere nettbutikker og tilhørende tjenester av høy kvalitet.

Ofte stilte spørsmål om nettbutikk

Vår minstepris for nettbutikker er 30.000,- eks mva. Enkelt og greit.

For å kunne gi deg et konkret og spesifisert pristilbud trenger vi litt informasjon om prosjektet ditt. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende web-prat.

PS! Vi gjør alle oppdrag på fastpris m/ fornøydgaranti.

Les mer i vår blogg om hvordan vi tenker når vi estimerer pris.

Visste du at en nettbutikk egentlig er en vanlig nettside med integrert nettbutikk.

Hver nettbutikk blir laget på skreddersøm og unikt tilpasset hver kunde. Det er ingen begrensninger i utseende og design, og kunden blir involvert tidlig i design- og utviklingsprosessen.

Du kan tilby betaling med for eksempel Vipps, Klarna, PayPal eller kort (Stripe, Bambora). Det er også mulig å legge inn avansert fraktberegning basert på produktene som ligger i handlekurven.

Her er det mange muligheter!

I nettbutikken kan du selge fysiske varer, virtuelle produkter (som kurs eller tilgang til webinar), nedlastbare filer, abonnementer med automatiske trekk – og mye mer.

Hvis du har ulike kundegrupper som skal se forskjellige priser, for eksempel privatkunder og forhandlere, så kan vi tilrettelegge for det – uten at du behøver en ekstra nettbutikk. Vi bygger alt inn i en og samme løsning.

Det er også mulig å tilrettelegge for flere språk, hvis du satser internasjonalt og vil selge til utlandet.

Kundeuttalelse

- Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Ja. Med det brukervennlige administrasjonspanelet kan dere enkelt legge til, endre eller fjerne produkter selv i nettbutikken. Du får e-post når det kommer inn nye ordrer og du behandler disse inne i ordreoversikten. Der har du full oversikt og kontroll på ordredetaljer og informasjon om kundene.

Vi vet hva som må til for å bli funnet i Google, og hjelper deg med både søkemotoroptimalisering og digital markedsføring hvis du ønsker det.

Kundeuttalelse

- Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Mange undervurderer sikkerheten rundt nettbutikker. Det gjør ikke vi!

Det spiller ingen rolle om du har en liten eller stor nettbutikk, vår strenge prosedyre rundt sikkerhet er den samme. På nettbutikker installerer vi alltid SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer) som krypterer all kommunikasjon til og fra server. Les mer om sikkerheten på nett her.

Vi i Fredrikstad Webdesign AS har spesialisert oss på utvikling av WooCommerce-nettbutikker med skreddersydde og moderne design. Det fine med løsninger basert på WordPress og WooCommerce er at du får muligheten til å kombinere en standard nettside med funksjonaliteten til en nettbutikk. Det vil si at du kan blogge, presentere tjenester, designe landingssider og mye mer på den samme plattformen som du selger produktene dine!

WooCommerce er «open source» som blir utviklet kontinuerlig for å holde tritt med teknologi, sikkerhet og de forventninger som stilles til netthandel i dag. Plattformen gjør det enkelt for deg å administrere produktene dine, håndtere ordre og se salgsrapporter.

WooCommerce lar seg også integrere med andre populære systemer: nyhetsbrev, betalingsløsninger, frakt og logistikk, regnskap og digital annonsering for å nevne noen. Med andre ord, du kan enkelt effektivisere driften etterhvert som bedriften din vokser og du trenger å automatisere flere prosesser (for eksempel regnskapsføring).

Kundeuttalelse

- En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

Noen utvalgte nettbutikk-prosjekter