Bli synlig på internett med digital markedsføring

Vi hjelper bedrifter med å komme høyt opp i Google gjennom søkemotoroptimalisering (SEO) og gjennomtenkte digital strategier. Vi bistår også med alt innenfor Google Ads, Facebook Ads, nyhetsbrev og landingssider.

Ta kontakt

Vi tilbyr digital markedsføring skreddersydd til din bedrift

Vi har hjulpet både nettbutikker som selger produkter og tjenestebaserte bedrifter med å øke omsetningen ved hjelp av digital markedsføring.

Dette sier noen av våre kunder

Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på vår nye hjemmeside, webtjenester og synlighet på nett.

En stor takk til Fredrikstad Webdesign AS for Inspirasjon Forlag sin nye nettside! Dyktige, effektive og kreative personer som kan web og digital markedsføring. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En stor takk for godt samarbeid!

Jeg gir Fredrikstad Webdesign topp score for dyktighet, utførelse og fantastisk oppfølging i forbindelse med vår nye nettbutikk! Kommer til å anbefale dere varmt videre til hele mitt nettverk.

Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.

Vi har all kompetanse «på huset»

Vi har både Google-sertifiserte spesialister, grafikere og tekstforfattere i bedriften og det gjør at vi samarbeider effektivt om annonse- og innholdsproduksjon for våre kunder.

Per dags dato er vi Google Partner med spesialisering i Google Søk og Google Shopping. Det vil si at både Google og våre kunder anerkjenner vår kompetanse på disse områdene, ettersom det krever både beståtte sertifiseringseksamener og et minimum annonseringsforbruk over tid.

Langvarige samarbeid, en fordel for både dere og oss

Digital markedsføring er en prosess som aldri tar slutt og derfor er valg av samarbeidspartner utrolig viktig for deres bedrift.

Hos oss verdsetter vi langvarige samarbeid, noe vi kun oppnår ved å levere resultater over tid.

Ofte stilte spørsmål

De aller første treffene i Google er ofte betalte annonser. Det betyr at man kan «betale seg til topps», men det kan i mange tilfeller være dyrt.

Så det gjelder å finne en balanse mellom å bli vist i den betalte delen av søket og den organiske (den delen som vises mellom de betalte delene av søket). For man må regne med å måtte bruke litt penger på betalte plasseringer for å oppnå resultater.

For å rangere høyt i den organiske delen av søket er det søkemotoroptimalisering som gjelder. En kombinasjon av betalt annonsering og SEO er det vi anbefaler til våre kunder.

Det varierer utifra hvor mye dere er villige til å bruke på annonsering og hvilke målsetninger dere har.

Ja, så lenge nettstedene er med i Google sitt Adsense-nettverk vil vi kunne plassere annonser der. De aller fleste redaksjonelle nettstedene er med i Google Adsense ettersom salg av annonseplass er en god inntektskilde for de.

Ja, det er mulig å annonsere på Youtube gjennom Google Ads.

En landingsside er, per definisjon, den siden man kommer inn på ved å f.eks. klikke på et treff i Google. Det vil si at alle sider på et nettsted i teorien er landingssider, ettersom treff i Google ikke alltid peker til forsiden på et nettsted.

Innenfor markedsføring brukes begrepet «landingsside» (ofte «dedikert landingsside», «målrettet landingsside» o.l.) for å beskrive en side som er spesiallaget og optimalisert for at de besøkende skal utføre en ønsket handling. Det kan være å melde seg på nyhetsbrev, fylle ut et skjema, laste ned en PDF, osv.

En god og effektiv landingsside skal være et verktøy som konverterer besøk til salg, eventuelt skaffer potensielle kunder (ofte kalt «leads»).

Ja, vi har programvare for å synkronisere lagerbeholdning fra nettbutikk til annonseplattformene automatisk. Dette er veldig kjekt for nettbutikker i alle størrelser, da man slipper manuelle oppdateringer.

Vi har spesialisert oss på verktøyet Mailchimp, som er en plattform med muligheter for integrasjon med nettsider, nettbutikker, skreddersydde e-postmaler, automatisk utsending av e-poster og mye mer.