FREVAR

Nettside, SEO, Logo, Grafisk profil, Foto & video

Oppdraget

Vi er svært stolte over å ha vunnet anbudskonkurransen om å levere ny nettside, logo, grafisk profil, bilder og video til Fredrikstad’s miljøbedrift: FREVAR.

FREVAR ønsket å fornye og modernisere sitt visuelle uttrykk samt øke tilstedeværelsen og informasjonsflyten til Fredrikstad sine innbyggere.

Løsningen

Det ble en total overhaling av FREVAR sin visuelle profil: ny logo, grafisk profil, farger, fonter og grafiske elementer.

Den nye profilen skal symbolisere miljø & natur, innovasjon og modernisering.

Dette gjenspeiles på den nye nettsiden til FREVAR – hvor det også ble jobbet veldig med budskap, kommunikasjon og «kundereisen».

Vi gjorde så en full videoproduksjon m/ 1 hovedvideo og 6 mindre videoer som viser de forskjellige avdelingen hos FREVAR.

I tillegg ble det tatt miljøbilder og ansattbilder.

Besøk nettsiden

Messeartikler

Lørdag 11.06.2022 ble det arrangert Miljølørdag på Fisketorget i Fredrikstad. Vi har levert alle messeartikler som var på standen, blant annet plakater, gatebok, beachflags, esker og klær.

Her var det aktiviteter for store og små med fokus på kildesortering, håndtering av farlig avfall og elektronisk & elektrisk avfall. Det ble også arrangert både konkurranser og quiz med flotte premier.

Kontakt oss Se flere prosjekter